Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Joustava luotto

Komplett Bankin joustava luotto on markkinoiden joustavin ja sopii loistavasti moniin elämäntilanteisiin

Aidosti joustava luotto

Miltä kuulostaisi aidosti joustava luotto, jonka jousto ei rajoitu vain nostamisen helppouteen vaan myös takaisinmaksuun ja ehtoihin? Joustava luotto, jonka lyhennyserien suuruuden päätät sinä itse? Joustava luotto, jonka voit halutessasi nostaa uudelleen, kun olet maksanut sen takaisin? Nyt sellainen on olemassa: Komplett Bankin Joustoluotto.

 

Joustava luotto moneen tarkoitukseen

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron joustava luotto, joka sopii monipuolisuutensa ansiosta lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Oletko hankkimassa uutta pesukonetta tai puhelinta? Kaipaako kylpyhuone remonttia? Haikailetko kaukomaille lomailemaan? Iskikö parantumaton autokuume? Joustoluotto on fiksu tapa rahoittaa monenlaiset ja monen kokoiset hankinnat, arjen menot ja projektit. Hakeminen on nopeaa, ja rahat ovat käytössäsi parhaassa tapauksessa vuorokauden sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit ratkaista akuutin rahantarpeen käden käänteessä, tai toteuttaa kauan takaraivossa hautuneen unelmasi nyt. 

Meidän mielestämme joustavan luoton tarkoitus on tarjota luoton ottajalle mahdollisimman hyvät puitteet käyttää niin aikaansa, kuin rahojaankin nimenomaan oman elämäntilanteen mukaan. Komplett Bankilla uskomme, että joustavan luoton tulee tarjota mahdollisuus tarvittaessa lykätä lyhennyksiä tai säätää niiden suuruutta luoton ottajan taloudellisen tilanteen mukaan. Tällä tavoin luotosta on aitoa hyötyä ja iloa, eikä sen hoitaminen muodostu liian raskaaksi.

 

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuista joustoa

Jos tähtäimessäsi on aidosti joustava luotto, joka tarjoaa joustoa myös takaisin maksettaessa, Komplett bankin Joustoluotto on ohittamaton vaihtoehto. Sen ainutlaatuisen joustavat maksuehdot antavat sinulle vapauden päättää lainasi takaisinmaksusta itse. 

Joustoluoton keskiössä on sinulle myönnettävä luottolimiitti. Sillä tarkoitetaan sitä luottosummaa, jonka voit maksimissaan nostaa. Voit nostaa koko limiitin tai vain osan siitä. Kun maksat luottoa takaisin, takaisin maksettu summa lisätään uudestaan limiittiisi.

Sen lisäksi, että voit nostaa luottoa haluamallasi tavalla limiittisi puitteissa, voit myös maksaa sitä takaisin aivan kuten itse parhaaksi katsot. Meille riittää, että hoidat korot ja kulut, jotka laskutamme kuukausittain. Sinä voit päättää lyhennyserien suuruudesta itse. Voit myös olla kokonaan lyhentämättä luottoa niin pitkään kuin itse haluat. Tällaisten ns. lyhennysvapaiden kuukausien määrä ei ole erikseen rajoitettu, joten voit pitää niitä niin usein ja niin monta kuin haluat. Tämä lyhennysvapaus antaa sinulle ennennäkemättömän vapauden suunnitella rahankäyttöäsi ja tarjoaa kipeästi kaivattua joustoa silloin, kun talous on hetkellisesti tiukemmalla.

 

Joustava luotto nopeasti ja helposti netistä – näin haet

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 23-vuotiaat, vähintään viimeiset 3 vuotta Suomessa kirjoilla olleet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Hakemista varten tarvitaan nettiyhteyden lisäksi vain verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Hakemuslomakkeen löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, klikkaa “Lähetä hakemus” ja saat vastauksen alustavasta luottopäätöksestä saman tien. Alustavan päätöksen yhteydessä saatamme luoton määrästä riippuen pyytää sinua lähettämään meille lisäksi liitteitä, kuten verotuspäätöksen ja palkkatodistuksen. Voit toimittaa ne meille helposti lataamalla ne nettisivuillamme tai lähettämällä ne sähköpostin liitteinä. Kun liitteet on tarkastettu, saat lopullisen luottotarjouksen. Tarjouksesta ilmenee mm. sinulle myönnetty luottosumma, korko ja kulut. Luottosopimuksen allekirjoitus on yhtä helppoa kuin hakeminenkin – voit tehdä sen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi. 

 

3 syytä ottaa joustava luotto Komplett Bankista

1. Komplett Bankin Joustoluotto on aidosti joustava luotto. Se joustaa niin nostettaessa kuin maksettaessakin ja tarjoaa mahdollisuuden pitää rajoittamattomasti lyhennysvapaita kuukausia.
2. Joustoluottoa on helppo hakea. Koko hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun netissä, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia.
3. 1000 - 50 000 euron luotto soveltuu moneen tarkoitukseen. Olipa haaveissasi kodin viihde-elektroniikan uusiminen, lomamatka tai autonvaihto, Joustoluotto on fiksu tapa hoitaa rahoitus.