Siirry suoraan sisältöön.

Jatkuva luotto Komplett Bankista

Komplett Bankin jatkuvalla luotolla tasapainoa talouteen

Jatkuva luotto Komplett Bankista

Jatkuva luotto on laina, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa sovitun lainalimiitin puitteissa rahaa milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee tehdä joka kerta uutta lainahakemusta. Tällä tavalla sinulla on käytössäsi reservi, jota voit hyödyntää, kun tarve ilmenee. Voit esimerkiksi ottaa luottoa 5000 euroa, maksaa siitä kahdella tuhannella lennot maailman ympäri ja jättää loput 3000 euroa matkan varrella nostettavaksi. Tai ottaa 20 000 euroa luottoa, ostaa 15 000 euron auton ja pitää 5000 euroa reservissä huoltoja, renkaanvaihtoja ja muita tulevia kuluja varten. Jatkuva luotto pitää asiat rullaamassa.

Komplett Bankin Joustoluotto on jatkuva luotto, joka tarjoaa edullisen korkotason, pienet kuukausierät ja erittäin joustavat maksuehdot

Jatkuva luotto tarjoaa rahaa käyttöösi silloin, kun sitä tarvitset

Tavallinen käyttöluotto nostetaan kerran, ja takaisinmaksu alkaa saman tien. Tällainen luotto soveltuu kertahankintoihin, kun odotettavissa ei ole uutta rahantarvetta. Jatkuva luotto tarjoaa rahaa käyttöösi pidemmällä aikavälillä yhdellä luottohakemuksella. Voit varautua mahdollisiin tuleviin menoihin jo nykyisiä hankintoja tehdessäsi.

Kun haet jatkuvaa luottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti eli lainaraja, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa luottoa niin moneen kertaan kuin haluat. Voit nostaa luottoa aina limiitin ylärajaan asti, maksaa sitä takaisin ja nostaa uudestaan. Voit nostaa koko limiitin kerralla tai vain osan siitä. Olennaista on, että pysyt limiitin puitteissa ja hoidat kuukausittaiset maksusi. Yleensä tällaiselle luotolle sovitaan kuukausittainen vähimmäislyhennys, joka sinun tulee korkojen ja kulujen lisäksi maksaa. Komplett Bankin Joustoluotto eroaa tässä muista jatkuvista luotoista. Joustoluotossa sinä päätät lyhennystahdin. 

Kuinka Komplett Bankin Joustoluotto eroaa muista jatkuvista luotoista?

Komplett Bankin Joustoluotto on jatkuva luotto jossa sinä päätät itse milloin ja missä tahdissa maksat luoton takaisin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella rahankäyttöäsi vapaammin. Yllättävät menotkaan eivät aiheuta taloudellista katastrofia, kun lainanmaksu joustaa tarvittaessa. Voit tiukan paikan tullen maksaa vain lainan korkokustannukset ja käyttää rahasi senhetkiseen tarpeeseen. Joustoluoton kuukausimaksut ovat yhdet markkinoiden pienimmistä. Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiisi.

Näin haet jatkuvaa luottoa Komplett Bankista

Joustoluoton hakeminen Komplett Bankista on helppoa. Et tarvitse jättituloja tai vakuuksia, riittää, että täytät muutaman perusehdon. Hakemiseen vaaditaan vähintään 23 vuoden ikä, vähintään viimeisten 36 kuukauden yhtäjaksoinen asuminen Suomessa, säännölliset tulot sekä kunnossa olevat luottotiedot. Hakemista varten tarvitset puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, sekä verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Mikäli nämä ehdot täyttyvät, olet valmis hakemaan jatkuvaa luottoa!

Täytä verkkosivuiltamme löytyvä luottohakemus. Ilmoita hakemasi summa ja täytä henkilötietosi. Tunnistauduttuasi verkkopankkitunnuksilla saat pian sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan sinulle tarjottava luottolimiitti, korko ja muut jatkuvan luoton ehdot. Saatamme myös pyytää asiakirjoja, kuten verotus- ja palkkatodistuksia, jotka voit toimittaa meille kätevästi sähköpostilla. Kun nämä dokumentit on tarkastettu, luotto on valmiina nostettavaksi.

Komplett Bankin Joustoluotto pähkinänkuoressa

  • Joustoluotto on ns. jatkuva luotto, eli sitä voi nostaa ja maksaa moneen kertaan ilman uutta lainahakemusta.
  • Luotto haetaan netissä. Saat vastauksen hakemukseen välittömästi.
  • Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, asunut Suomessa viimeiset 36 kk, omata säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.
  • Voit hakea 1000 - 50 000 euroa Joustoluottoa
  • Nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %
  • Voit itse päättää, milloin ja minkä suuruisissa erissä maksat lainan takaisin.