Siirry suoraan sisältöön.

Kulutusluotto

Mihin kulutusluottoja käytetään yleensä ja miten tämä eroaa Komplett Bankin Joustoluotosta?

Kulutusluotto auttaa selviämään arjen yllätyksistä

Arki saattaa arvaamattomasti ja hetkessä kääntyä hektiseksi, kun tulee ennalta arvaamattomia taloudellisia yllätyksiä. Nämä tilanteet saattavat vetää talouden hetkellisesti tiukille. Mistä rahaa nopeasti, kun tilin saldo uhkaa painua nollaan? Näiden tilanteiden varalle olemme Komplett Bankissa kehittäneet tavallisesta kulutusluotosta poikkeavan lainatuotteen. Kulutusluotot ovat yleistyneet viime vuosina, ja palveluntarjoajia on markkinoilla yhä useampia. Tästä huolimatta luottojen hinnat ovat olleet hyvin korkeita ja usein ehdot kulutusluoton saamiselle ovat tiukat. Komplett Bank tarjoaa nykyaikaista ratkaisua: 1000 - 50 000 €:n kulutusluotto joustavasti ja edullisin ehdoin.

 

Aidosti joustava kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluoton saaminen Komplett Bankista ei edellytä vakuuksia taikka takaajia, vaan riittää, että täytät seuraavat ehdot: olet täyttänyt 23 vuotta, asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Komplett Bankin kulutusluotto on nimeltään Joustoluotto, koska poiketen useimmista muista kulutusluotoista se on rajattomien lyhennysvapaiden kuukausien ansiosta aidosti joustava kulutusluotto.

Lyhennä sinulle sopivaan tahtiin

Sen sijaan, että joutuisit sitoutumaan kiinteään takaisinmaksuaikatauluun, meillä voit itse päättää kulutusluottosi lyhennyksistä. Komplett Bank perii vain käytetyn lainasumman mukaiset korot ja kulut kunkin kuun lopussa. Tämä tekee talouden suunnittelusta ainutlaatuisen joustavaa, sillä voit yllättävien taloudellisten tilanteiden sattuessa päättää pitää haluamasi määrän lyhennysvapaita kuukausia.
 

 

Nosta ja maksa luottoa lainalimiitin puitteissa

Komplett Bankin Joustoluotto on myös siinä mielessä joustava kulutusluotto, että voit nostaa lainaa uudestaan takaisin alkuperäiseen lainakattoon asti mikäli olet jo maksanut osan lainasta takaisin. Jos lainalimiittisi on riittävän suuri ja et ole kuluttanut sitä kokonaan, sinun ei siis tarvitse joka kerta lisärahoitusta tarvitessasi täyttää uutta lainahakemusta.

Nämä seikat tekevät Komplett Bankin Joustoluotosta ainutlaatuisen vaihtoehdon kulutusluottomarkkinoilla. Joustoluotto on saavuttanut huomattavan suosion Norjassa, missä tuote alunperin lanseerattiin.