Kulutusluottoa jopa 1000-50 000 € ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Kulutusluotto

Mihin kulutusluottoja käytetään yleensä ja miten tämä eroaa Komplett Bankin Joustoluotosta?

Arki saattaa arvaamattomasti ja hetkessä kääntyä hektiseksi, kun tulee ennalta arvaamattomia taloudellisia yllätyksiä. Nämä tilanteet saattavat vetää talouden hetkellisesti tiukille. Näiden tilanteiden varalle olemme Komplett Bankissa kehittäneet tavallisesta kulutusluotosta poikkeavan lainatuotteen.

Kulutusluotot ovat yleistyneet viime vuosina, ja palveluntarjoajia on markkinoilla yhä useampia. Tästä huolimatta luottojen hinnat ovat olleet hyvin korkeita ja usein ehdot kulutusluoton saamiselle ovat tiukat. Komplett Bank tarjoaa nykyaikaista ratkaisua: 1000 - 50 000 €:n kulutusluotto joustavasti ja edullisin ehdoin.

Kulutusluoton saaminen Komplett Bankista ei edellytä vakuuksia, vaan riittää, että täytät seuraavat ehdot: olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Komplett Bankin kulutusluotto on nimeltään Joustoluotto, koska poiketen useimmista muista kulutusluotoista se on aidosti joustava. Meillä asiakas päättää itse lyhennyksistä. Komplett Bank perii vain käytetyn lainasumman mukaiset korot ja kulut kunkin kuun lopussa. Tämän lisäksi Komplett Bankin Joustoluotto toimii niin, että voit nostaa lainaa uudestaan takaisin alkuperäiseen lainakattoon asti, kun olet jo maksanut osan lainasta takaisin.

Nämä seikat tekevät Komplett Bankin Joustoluotosta ainutlaatuisen vaihtoehdon kulutusluottomarkkinoilla. Joustoluotto on saavuttanut huomattavan suosion Norjassa, missä tuote alunperin lanseerattiin.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi