Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Rahoitustarjous

Komplett Bankin Joustoluotolla rahoitat edullisesti niin pieniä kuin isompiakin hankintoja

Pyydä suuriin hankintoihin rahoitustarjous Komplett Bankilta.

Kysy rahoitustarjous Komplett Bankista

Rahoitustarjousta kannattaa pyytää silloin, kun mielessä on jokin suurempi hankinta, kuten kodinkoneiden, veneen tai auton osto. Rahoitustarjouksia on tarjolla useita erilaisia, joten valinnanvaraa riittää. Hyvän rahoitustarjouksen löytämisessä tärkeintä on kuitenkin valita sellainen vaihtoehto, jossa on sopivan edullinen korko, omalle kukkarolle sopivat laina-ajat ja lainaerät. Kun valitsee rahoitustarjouksen fiksusti, rahaa jää muuhunkin kuin lainan maksamiseen.

Komplett Bankin rahoitustarjous on erittäin varteenotettava vaihtoehto, koska se tarjoaa edullisen koron (nimelliskorko aina vain 4,9 % - 19,9 %), joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Kun rahoitat suuret hankinnat Komplett Bankin Joustoluotolla, voit itse hallita omaa talouttasi. Ja Joustoluottoa voit nostaa uudestaan, kun olet maksanut lainan osittain tai kokonaan takaisin.

Komplett Bankin rahoitustarjous joustaa

Komplett Bankista saat Joustoluottoa hankintojen rahoittamiseen jopa 50 000 euroa. Komplett Bankin Joustoluotossa on monia hyviä etuja. Meiltä saat rahoituksen ilman vakuuksia tai henkilötakaajia, joten rahat ovat tililläsi nopeasti eli jopa samana päivänä kun hakemus on lähetetty. Omaisuutesi, kuten auto tai asunto-osake ovat turvassa, eikä sinun myöskään tarvitse häiritä ystäviäsi tai sukulaisiasi laina-asioillasi. Voit huoletta pitää laina-asiat nyt omana tietonasi. 

Myös takaisinmaksuehdot ovat todella joustavat. Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa, eli sinun ei ole pakko lyhentää lainan pääomaa joka kuukausi. Koska lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajoitettu, voit itse vapaasti päättää, milloin maksat lainan takaisin. Kuukausittain on maksettava ainoastaan nostetun lainasumman mukaiset korot ja kulut, joten voit kuukausierät joustavat tarvittaessa paljonkin. Mikäli elämäntilanteesi on suotuisa, voit lyhentää lainan nopeassa aikataulussa, ja mikäli kohtaat yllättäviä karikoita, voit hidastaa tahtia ja maksaa lainaasi takaisin verkkaisemmin. Sinä päätät! Lisäksi myönnämme sinulle luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi nostaa lainaa uudestaan, kun olet maksanut osan takaisin. Jos olet maksanut esimerkiksi 1000 euroa takaisin, voit nostaa lainaa 2000 euroauudestaan. 

Komplett Bankin Joustoluotto on loistava rahoitustarjous näistä syistä:

- Nopea: Maksamme rahat nopeasti ja rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty kätevästi, nopeasti ja helposti verkkosivuillamme.
- Lyhennysvapaus: lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että luottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan luoton voi maksaa takaisin omassa aikataulussa. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten sinun ei tarvitse niitä säästellä eikä muistella. Emme kysele syitä, miksi pidät lyhennysvapaita. Kuukausittain on maksettava ainoastaan luoton korot ja kulut. Tarkemman hinnaston näet verkkosivuiltamme.
- Joustava: luottoa voi nostaa tarpeen mukaan lisää myönnetyn luottolimiitin rajoissa, aina kun olet maksanut vanhaa luottoa pois.
- Vakuudeton: luoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, näin taataan nopea lainahakemuksen käsittelyaika.

Kuinka haet rahoitustarjousta Komplett Bankista?

Voit hakea 1 000 - 50 000 euron vakuudetonta rahoitusta vaikka saman tien. Saat vastauksen hakemukseesi heti. Sinulle määritellään lainalimiitti, jonka rajoissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa halusi mukaan. Laina maksetaan heti sen jälkeen, kun olet lähettänyt tarvittavat dokumentit ja ne on tarkistettu ja olet hyväksynyt niiden perusteella laaditun lainatarjouksen, parhaimmillaan jo samana päivänä.
Rahoitustarjousta voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, Suomessa viimeiset 36 kuukautta asuneet ja joilla on säännölliset tulot. Lisäksi hakijan luottotietojen on oltava kunnossa eikä niissä ole merkintää. Tarvitsemme vielä toimivan sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sähköisen lainatarjouksen nopeasti ja vailla aikatauluja. Tutustu huolellisesti saamaasi lainatarjoukseen, joka on henkilökohtainen. Allekirjoitus tapahtuu sähköisesti ja nopeasti netissä omilla verkkopankkitunnuksilla. Ei muuta kuin rahoitustarjousta tekemään ja unelmia toteuttamaan!