Ole hyvä ja odota

Rahoitus

Suunnitteletko pientä tai suurta hankintaa, mutta rahoitus aiheuttaa päänvaivaa?

Joustava rahoitus kaikenlaisiin hankintoihin Komplett Bankista

Suunnitteletko pientä tai suurta hankintaa, mutta rahoitus aiheuttaa päänvaivaa? Oletko vaihtamassa autoa tai ottiko vanha auto ja hajosi? Haaveiletko kenties irtiotosta kunnon lomamatkan merkeissä etelän lämpöön, suolaisen meren ääreen? Tai kaipaako asunto remonttia? Mihin ikinä tarvitsetkaan rahaa, Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun ja edullisen rahoituksen tavoitteesi toteuttamiseen. Joustoluotto on myös markkinoiden edullisin vaihtoehto kuukausimaksuissa, sillä sen valitessasi voit itse päättää, missä ajassa maksat lainasi takaisin.
 
Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea helposti, luotettavasti ja nopeasti 1000 - 50 000 euroa. Vakuuksia tai henkilötakaajia ei tarvita, ja voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien, aikaan tai paikkaan katsomatta. Jos tiedät jo, mitä haluat, täytä oheinen hakemus ja hoida rahoitus kerralla kuntoon!

 

Hanki rahoitus nopeasti ja helposti netistä

Rahaa tarvitaan yhtä lailla pitkään suunniteltuihin hankintoihin kuin yllättäviin menoihin. Säästäminen ei aina ole mahdollista tai siihen ei ole aikaa. On myös täysin mahdollista, että kaikki eivät vain ole syntyneet säästäjiksi, vaikka talous olisi muutoin hoidettu hyvin. Silloin on hyvä pitää mielessä, että rahoitus on mahdollista järjestää nopeasti, turvallisesti ja helposti netin kautta. Ja mikä parasta, lainahakemuksen voit täyttää mihin kellonaikaan tahansa, minä päivänä tahansa. Ehkäpä ajatus lisärahan tarpeesta iskee alennusmyynneissä, autokaupoilla tai työpalaverissa. Enää sinun ei tarvitse varata aikaa pankista ja odottaa lainaneuvotteluja, kun voit hoitaa kaiken näppärästi internet-yhteyden avulla.
 
Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä. Täytä oheinen hakemus, ja saat vastauksen saman tien. Tarvitset hakemusta varten toimivan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta voimme lähettää sinulle nopeasti tiedon lainatarjouksesta. Henkilökohtaiseeen lainatarjoukseen voit tutustua juuri sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Lainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa, joustavaa ja vailla aikarajoitteita!

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään 36 kk Suomessa kirjoilla olleet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot ja joiden luottotiedoissa ei ole merkintää. Sinun ei siis tarvitse olla korkeapalkkaisessa ansiotyössä, jotta voit hakea lainaa. Nettihakemuksen tehtyäsi saat nopeasti vastauksen lainapäätöksestä. Liiteet lähetettyäsi, käymme ne läpi ja laadimme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, saat viestin Komplett Bankilta jossa kerrotaan sinulle myönnetty lainamäärä ja korko, sekä ehdot. Kun tarvittavat dokumentit, kuten vero- ja palkkatodistukset on tarkistettu, ja sopimus on allekirjoitettu - on Joustoluotto on valmis nostettavaksi. Parhaimmillaan voit nostaa luoton jopa saman päivän aikana. Näin et menetä hyviä tilaisuuksia siksi, että joutuisit odottamaan lainapäätöksiä tai lainarahoja viikkokausia!

 

Markkinoiden joustavin rahoitus Komplett Bankista

Komplett Bankin Joustoluotto on nimensä mukaisesti erittäin joustava laina. Toisin kuin useimmat muut lainat, se joustaa myös takaisin maksettaessa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi, vaan voit halutessasi maksaa vain kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu millään tavalla, joten voit päättää vapaasti itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole tiukkoja laina-aikoja eikä kalliita kuukausieriä, vaan saat kerrankin kokea, miltä tuntuu määrätä omasta lainastasi itse! Ja aina eivät elämän karikot anna myöten nopealle lainan takaisinmaksulle, mistä syystä on huojentavaa tietää, että lyhennysvapaita kuukausia voi pitää rajattomasti. Lyhennysvapaina kuukausina maksetaan vain nostetulle lainasummalle erääntyneet korot ja kulut.
 
Joskus rahantarve saattaa yllättää uudelleen. Silloin lisää joustoa tarjoaa mahdollisuus nostaa jo maksettu osa lainasta uudelleen. Voit nostaa ja maksaa lainaa sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa juuri sinulle sopivalla tavalla. Tällä tavalla Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin ja tarjoaa liikkumatilaa talouteesi silloin, kun sitä eniten tarvitset.