Siirry suoraan sisältöön.

Rahaa heti netistä

Komplett Bankista voit hakea lainaa helposti, nopeasti ja luotettavasti

Rahaa heti netistä - Tee hakemus helposti

Tarvitsetko rahaa heti? Oletko tekemässä kauan suunniteltua hankintaa tai haluaisitko tarttua yllättäen ilmenneeseen tilaisuuteen? Yllättikö äkillinen rahantarve esimerkiksi rikkoutuneen kodinkoneen tai autoremontin muodossa, eikä olisi lainkaan pahitteeksi saada lainaa 3000 heti tilille? Ei hätää, sillä Komplett Bankista voit lainata rahaa helposti, luotettavasti ja nopeasti. Laina on aina joustava ja voit hakea lainaa lähettämällä hakemuksen vaikka heti netissä. 

Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron vakuudeton laina. Lainassa on aina edullinen korko, joka sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Lisäksi tarjoamme todella joustavat maksuehdot, joiden ansiosta Joustoluotto mukautuu kaikkiin elämäntilanteisiin paremmin kuin yksikään toinen laina markkinoilla tällähetkellä. Saat itse päättää omasta laina-ajastasi ja kuukausittain lyhennettävästä lainaerästä, halutessasi voit maksaa kuukausittain ainoastaan lainan korot ja kulut. Mitä nopeammin lainaa lyhennät, sitä nopeammin se on maksettu takaisin, mutta jos joinakin kuukausina tarvitset lisäbudjettia, voit ottaa rennommin ja maksaa lainaa verkkaisemmalla tahdilla. Tämä kaikki on mahdollista siksi, että Komplett Bankin laina on täysin lyhennysvapaata.

 

Lainaa rahaa heti, maksa takaisin, kun sinulle sopii

Kun lainaat rahaa Komplett Bankista, et sitoudu kiinteään maksuaikaan tai kalliisiin kuukausieriin. Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata, eli sinun ei ole pakko lyhentää lainaasi joka kuukausi. Voit päättää itse, milloin maksat lainasi takaisin. Riittää, että maksat kuukausittain laskutettavat kulut ja korot. Lyhennysvapaita kuukausia on rajoittamaton määrä, mikä tarjoaa ainutlaatuista joustoa taloutesi suunnitteluun. Et joudu pulaan liian korkeiden kuukausierien vuoksi, ja voit nauttia elämästäsi täysillä. Sinun ei myöskään tarvitse pihtailla lyhennysvapaiden kuukausien kanssa, vaan voit käyttää niitä juuri silloin kuin sinulle sopii. On ymmärrettävää, että joinakin kuukausina haluaa suunnata kuukausibudjettinsa laskujen sijasta muualle, esimerkiksi matkusteluun tai kodinkoneiden päivittämiseen.
 
Komplett Bankin Joustoluotto on myös nostettavissa uudelleen. Voit nostaa takaisin maksamasi osuuden lainasta uudestaan, ja saada käyttöösi rahaa helposti ilman tarvetta hakea uutta lainaa. Siten käytössäsi on rahaa heti, kun tarve yllättää. Joustavuus tarkoittaa, että voit sinulle myönnetyn lainarajan puitteissa nostaa ja maksaa lainaa haluamallasi tavalla. Suunniteltu remontti tai oma asunto voivat yllättäen vaatiakin isomman budjetin, mitä on alunperin kaavaillut. Silloin on hyvä tietää, että Joustoluotto on apunasi tuomassa joustoa, kun olet maksanut vanhaa lainaa ensin takaisin!

 

Lainaa rahaa helposti netistä

Kun tarvitset rahaa nopeasti, mutta järkevin ja joustavin ehdoin, on Komplett Bankin Joustoluotto paras ratkaisu. Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen netissä on helppoa, turvallista ja nopeaa. Tietosi ovat salatun yhteyden takana, eivätkä vuoda ulkopuolisille. Sinun ei tarvitse marssia pankkikonttoriin, hankkia vakuuksia tai ottaa yhteyttä ystäviisi pyytääksesi heitä henkilötakaajiksi, vaan voit hakea Joustoluottoa vaikka saman tien oheisella nettihakemuksella. Helpon hakemuksen täyttäminen kestää vain hetken, ja saat vastauksen nopeasti. Lainan myöntäminen on paljon nopeampaa, kun vakuuksia ja takaajia ei tarvitse selvitellä. Rahat ovat nostettavissa heti, kun olemme tarkistaneet tarvittavat tiedot eli parhaimmillaan jo samana päivänä.

 

Kuka voi lainata rahaa Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt, jotka ovat olleet kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja joilla on säännölliset tulot.
Et siis tarvitse huippupalkkaista ansiotyötä, jotta olet oikeutettu hakemaan Joustoluottoa. Tarkistamme lisäksi, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Komplett Bankin Joustoluottoa hakeaksesi sinulla täytyy olla lisäksi  voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero jotta voimme lähettää sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen mahdollisimman pian. Tutustu lainatarjoukseen huolella, ja voit allekirjoittaa sen missä ja milloin vain kun sinulle parhaiten sopii. Täytä hakemus jo tänään ja rakenna taloudestasi joustavampi!