Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Mistä rahaa nopeasti yllättäviin menoihin?

Yllättävät menot eivät aina ole yllätys. Voimmeko auttaa?

Mistä rahaa nopeasti akuuttiin tarpeeseen?

Mistä rahaa nopeasti?

Toisinaan elämässä sattuu ja tapahtuu asioita, joiden takia joutuu miettimään, mistä rahaa saisi mahdollisimman nopeasti kaikkien menojen kattamiseen. Yllättävät ylimääräiset kulut, kuten pesukoneen hajoaminen, kotona sattunut vahinko, auton korjauskulut tai akuutista sairastumisesta johtuva suuri lääkärilasku saattavat laittaa talouden hetkellisesti tiukille tai pahimmillaan epätasapainoon. Yllättävistä menoista huolimatta on kuitenkin maksettava myös muut juoksevat asumisen ja elämisen kulut, joten tällaisissa tilanteissa lisärahoitus on yleensä tarpeen.
Useasti rahaa tarvitaan nopealla aikataululla, joten aikaa ei välttämättä löydy pankin lainaneuvotteluille, lainatarjouksen odottelulle ja papereiden pyörittämiselle, saatika itse lainarahojen odottelulle. Onneksi on olemassa nopea, luotettava ja joustava vaihtoehto!
 
Mistä rahaa kannattaa lainata ylimääräisiin menoihin, jos haluaa varmistaa, etteivät suuret kuukausierät vie taloutta kuralle ja aiheuta ylimääräistä stressiä taloudenhoitoon? Komplett Bankin Joustoluotto on akuuttiin rahantarpeeseen juuri sopivan nopea ja joustava ratkaisu, sillä se tarjoaa todella joustavat maksuehdot. Komplett Bankin lainalla voit hallita talouttasi oman suunnitelmasi mukaan ja maksaa lainaa takaisin juuri siinä aikataulussa kuin sinun taloutesi antaa myöten. Sinä päätät laina-ajan ja kuukausierät itse. Lainaa 1000 alkaen aina 50 000 asti ja tee taloudestasi joustavampi jo tänään!

 

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto

Kun mietit mistä rahaa saisi nopeasti akuuttiin tarpeeseen, kannattaa tutustua Komplett Bankin lyhennysvapaaseen Joustoluottoon. Tarjoamme edullisen koron, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Meiltä otettu luotto on lyhennysvapaata eli voit itse päättää ne kuukaudet jolloin haluat lyhentää lainaasi. Lyhennysvapaiden kuukausien ajankohtaa ei ole saneltu ennalta, eikä niitä ole rajoitettu, joten sinulla on valta päättää. Tämä etu antaa sinulle vapauden suunnitella mihin ja miten käytät rahaa sekä missä aikataulussa maksat lainaasi takaisin. Joustoluotolla ei siis ole tiukkaa laina-aikaa, eikä kalliita kuukausieriä, vaan sinä saat itse päättää laina-ajan ja määrittää sen omalla maksutahdillasi. Lainasta tarvitsee maksaa kuukausittain ainoastaan nostetun lainasumman mukaiset korot ja kulut.
 
Joustoluotto on myös joustava remonttilaina, etenkin jos remontin budjetti venyykin laskettua suuremmaksi. Komplett Bankista saat nimittäin 1000 - 50 000 euron lainalimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan. Korko on markkinoiden kilpailukykyisimpiä, aina vain 4,9 % - 19,9 %.  Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten saat vastauksen hakemukseesi heti ja rahat tilillesi nopeasti. Komplett Bankin Joustoluoton parhaat edut ovat:
 
- Lainan voi maksaa takaisin omassa aikataulussa. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut.
- Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan lisää myönnetyn luottolimiitin rajoissa.
- Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
- Rahat ovat tilillä parhaimmillaan jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty.

 

Mistä rahaa saa ja kuinka nopeasti?

Komplett Bankin Joustoluotto on kulutuslaina jonka hakeminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tee hakemus kätevästi verkkosivuillamme, ja saat rahat tilillesi nopeasti. Voit tehdä hakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat lainatarjouksen hetkessä. Laina on nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit, kuten palkka- ja verotodistukset, on tarkistettu. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä.
 
Voit hakea lainaa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, sinulla on säännölliset tulot ja luottotiedoissasi ei ole merkintää. Lisäksi sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotta voimme lähettää tiedon lainapäätöksestä mahdollisimman pian. Kun lainapäätös on sähköisessä muodossa, voit tutustua siihen ja allekirjoittaa sen rauhassa juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii omilla verkkopankkitunnuksilla. Käy täyttämässä lainahakemus verkkosivuillamme ja nauti joustavammasta elämästä!