Siirry suoraan sisältöön.

Joustoluottolaskuri

Lue miten voit hyödyntää joustoluottolaskuria harkitessasi Joustoluoton ottamista

Joustoluottolaskuri

Komplett Bankin Joustoluottolaskuri laskee minimikuukausierän määrän eri suuruisille luotoille. Joustoluottolaskurin avulla voit alustavasti suunnitella oman Joustoluottosi ja selvittää arvioidun kuukausierän määrän. Komplett Bankista voit hakea luottoa 1000 - 50 000 euroa. Kokeile laskurin avulla, millainen minimierä erikokoisilla luotoilla on.

Joustoluottolaskurin laskema kuukausierä eri suuruisille luotoille on esimerkki kuukausittaisesta vähimmäissummasta silloin, kun nimelliskorko on 12,6 %. Summa sisältää myös 8 euron suuruisen tilinhoitopalkkion, joka on aina saman hintainen luoton määrästä riippumatta. Joustoluoton korko lasketaan jokaiselle luotonhakijalle erikseen, mutta se on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Oman korkoprosenttisi saat selville lopullisesta luottopäätöksestäsi kun olemme tarkastaneet tarvittavat dokumentit.

Näin käytät Joustoluottolaskuria

Joustoluottolaskurin löydät tämän sivun yläreunasta. Laskuri toimii liukukytkimen avulla, jota liikuttelemalla saat selville eri suuruisten luottosummien pienimmän kuukausittaisen lyhennyserän. Kyseessä on kuukausittainen vähimmäissumma, jossa nimelliskorkona on käytetty korkoprosenttia 12,6 ja tilinhoitopalkkiona luoton määrästä riippumatta aina samansuuruista 8 euron hintaa kuukaudessa. Laskurissa näkyvä vähimmäissumma sisältää siis edellä mainituilla korolla ja tilinhoitokululla lasketun kuukausierän määrän eli 1000 - 50 000 euron Joustoluoton korot ja kulut kuukausittain.

Komplett Bankin Joustoluottosta kuukausittain on maksettava ainoastaan Joustoluottolaskurissa näkyvät korot ja kulut. Laskurin antama summa on esimerkki, joka antaa suuntaa luoton pienimmästä kuukausierästä. Oman luottosi nimelliskoron saat selville hakemalla Joustoluottoa sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella, jolloin koron määrä ilmoitetaan lopullisessa luottopäätöksessä. Joustoluottoa voi lyhentää kuukausittain sen verran kuin itse haluaa, jolloin pienin mahdollinen kuukausierä on luoton korkojen ja kulujen suuruinen.

Hae Joustoluottoa helposti ja nopeasti netistä

Joustoluottolaskurin avulla voit hakea haluamaasi luottoa helposti ja nopeasti. Kun viet hiirellä laskurin liukukytkimen tietyn luottosumman kohdalle, niin laskuri lisää luottosumman automaattisesti oikeassa reunassa olevaan hakemukseen. Tämän jälkeen voit täyttää lomakkeelle omat henkilötietosi ja lähettää hakemuksen painamalla “Lähetä hakemus” -painiketta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat saman tien sähköpostiisi vastauksen, jossa on alustava luottotarjous. Tarpeen mukaan kysymme samalla myös tulo- ja verotietoja, jotka voit toimittaa meille sähköisen verkkopalvelumme kautta. Tarkistamme lähettämäsi tiedot ja lähetämme sinulle lopullisen luottotarjouksen. Voit hyväksyä saamasi luottotarjouksen vaikka heti omilla pankkitunnuksillasi. Rahat ovat nostettavissa tämän jälkeen. Koko luottoprosessi on nopeimmillaan ohi yhden päivän aikana, joten voit saada rahat käyttöösi jo samana päivänä kun teet hakemuksen.

Komplett Bankin Joustoluoton edut

Komplett Bankin Joustoluotossa on erinomaiset edut.

Joustoluoton korko on aina edullinen ja sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Lisäksi saat kaikki nämä edut kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista:

  • Komplett Bankista voit hakea Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa. Summalla rahoitat helposti pienemmät ja suuremmat ostokset.
  • Joustoluotossa ei ole määriteltyä laina-aikaa, vaan voit maksaa luoton takaisin silloin, kun itse haluat.
  • Veloitamme Joustoluotosta kuukausittain vain korot ja kulut.
  • Voit käyttää Joustoluottoa uudelleen sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa silloin, kun olet maksanut osan tai koko luoton pääoman takaisin.
  • -Maksat korkoa vain käyttöön otetusta luottosummasta.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat tällä hetkellä pysyvästi Suomessa. Lisäksi edellytämme säännöllisiä kuukausittaisia tuloja ja tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Joustoluoton hakemista varten tarvitset myös verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja tarvitaan tunnistautumiseen ja yhteydenpitoon, koska luotto haetaan ja maksetaan kokonaan netin välityksellä.