Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Joustoluotto

Luotettavasti joustava - Komplett Bankin Joustoluotto on oikea ratkaisu kun joustolla on väliä

Komplett Bankin Joustoluottoa saat heti ja vaivattomasti

Äkillisen rahantarpeen yllättäessä Komplett Bankin Joustoluotto on nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu. Joustoluottoa on mahdollista saada heti ja se maksetaan tilille parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Joustoluotto sopii sekä suurempien että pienempien haaveiden ja hankintojen toteuttamiseen. Vakuudettomalla Joustoluotolla rahoitat helposti ja nopeasti esimerkiksi uuden auton, kylpyhuoneen remontin tai unelmiesi lomamatkan. Tai vaikka kaikki kolme – ja kaikki yhdellä lainahakemuksella! Käyttölainat ovatkin juuri tästä syystä nousseet suosioon viime aikoina Suomessa.

Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lainan hakijalle ainutlaatuisia etuja. Komplett Bankin Joustoluottoa voi lyhentää omassa tahdissa, koska pankki laskuttaa vain kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Voit itse päättää kuinka nopeasti laina maksetaan takaisin ilman että pankki määrittää lyhennystahdin, kuten useimmilla muilla lainantarjoajilla. Omaa taloutta on näin helpompi suunnitella kun tietää, että Joustoluoton kuukausittaisten lyhennysten suuruus on itse päätettävissä.

Hae Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa

Voit saada Komplett Bankin vakuudettomaan Joustoluottoon 1 000 - 50 000 euron luottorajan. Joustoluotolla rahoitat siis helposti suuretkin hankinnat. Toisinaan rahan tarvetta on vaikea arvioida etukäteen tai muuttuvien tilanteiden vuoksi rahaa saattaakin tarvita enemmän kuin etukäteen oli suunnitellut. Komplett Bankin Joustoluotto on ns. jatkuva luotto, ns. käyttölainaa voi myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa takaisin tarpeen mukaan. Voit esimerkiksi nostaa maksetun osan lainasta uudelleen. Tämä lisää huomattavasti joustavuutta oman talouden suunnitteluun.

Lisäksi Komplett Bankin Joustoluottoa voi lyhentää täysin oman aikataulun mukaan. Luoton joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus nostaa lainaa lisää ovat ainutlaatuisia etuja, joita Komplett Bank tarjoaa. Nämä vertaansa vailla olevat edut tekevät Komplett Bankin Joustoluotosta erittäin kilpailukykyisen rahoitusratkaisun.

Joustoluottoa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia

Komplett Bankin käyttölaina on vakuudetonta, eli luoton hakemiseen ei tarvita erikseen vakuuksia ja takaajia. Tämä nopeuttaa hakemisprosessia huomattavasti, koska lainanhakijan vakuuksia ja takaajia ei tarvitse selvittää ennen hakemuksen hyväksymistä.

Yhdistä lainasi Komplett Bankin Joustoluotolla

Jos sinulla on useita erillisiä pieniä lainoja, Joustoluotto on kätevä tapa yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen joustavat takaisinmaksuehdot tarjoavaksi Joustoluotoksi helpottaa ja selkeyttää taloutesi suunnittelua ja vähentää sinulle kertyviä kuluja. Samalla lyhenee myös laskujen maksamiseen kuluva aika, sillä usean laskun sijasta maksat vain yksiä lainakuluja. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia usean eri lainan lyhentämismaksuista sillä lyhennät ainoastaan rajattomat lyhennysvapaat tarjoavaa Joustoluottoa – sinulle itsellesi sopivaan tahtiin.

Joustoluottoa on helppo hakea ja saat vastauksen heti

Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tuntikausien tapaamiset pankissa ja paperin täyttämisen voi siis unohtaa. Komplett Bankin lainahakemuksen voi täyttää kätevästi netissä. Voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi ja lähettää hakemus, niin saat luottotarjouksen hetkessä. Luotto on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Parhaimmillaan Komplett Bankin Joustoluotto maksetaan tilillesi heti samana päivänä ja saat rahat käyttöön saman tien.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka asuvat tällä hetkellä pysyvästi Suomessa. Lisäksi tarkistamme aina, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Paljonko Joustoluottoa voi saada ja mikä on takaisinmaksuaika?

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa. Joustavan lainan määrää voi myös tarvittaessa nostaa sinulle myönnettyyn lainakattoon saakka lainatarpeesi mukaan. Komplett Bankin lainaa voit lyhentää silloin kuin se sinulle parhaiten sopii, korot ja kulut tulee maksaa kuukausittain.