Joustoluotto heti 1000-50 000 € ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Joustoluotto

Luotettavasti joustava - Komplett Bankin Joustoluotto on oikea ratkaisu kun joustolla on väliä

Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa saat heti ja vaivattomasti
Äkillisen rahantarpeen yllättäessä Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu. Joustoluottoa on mahdollista saada heti ja maksetaan parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Lyhennysvapaa Joustoluotto sopii sekä suurempien että pienempien haaveiden ja hankintojen toteuttamiseen. Lyhennysvapaalla ja vakuudettomalla Joustoluotolla rahoitat helposti ja nopeasti esimerkiksi uuden auton, kylpyhuoneen remontin tai unelmiesi lomamatkan. Käyttölainat ovatkin juuri tästä syystä nousseet suosioon viimeaikoina Suomessa.

Joustoluotto joustaa myös takaisin maksettaessa 
Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto tarjoaa lainan hakijalle ainutlaatuisia etuja. Nimensä mukaisesti Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Riittää, että maksat kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei myöskään ole rajoitettu, kuten useimmilla muilla lainantarjoajilla. Omaa taloutta on näin helpompi suunnitella kun tietää, että lyhennysvapaan Joustoluoton kuukausittaisten lyhennysten suuruus on itse päätettävissä.

Hae lyhennysvapaata Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa
Komplett Bankin vakuudetonta Joustoluottoa voit saada 1 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Joustoluotolla rahoitat siis helposti suuretkin hankinnat. Toisinaan rahan tarvetta on vaikea arvioida etukäteen tai muuttuvien tilanteiden vuoksi rahaa saattaakin tarvita enemmän kuin etukäteen oli suunnitellut. Komplett Bankin lyhennysvapaata käyttölainaa voi myönnetyn lainalimiitin puitteissa nostaa ja maksaa tarpeen mukaan. Voit esimerkiksi nostaa maksetun osan lainasta uudelleen. Tämä lisää huomattavasti joustavuutta oman talouden suunnitteluun.

Lisäksi Komplett Bankin Joustoluottoa voi lyhentää täysin oman aikataulun mukaan. Luoton joustava takaisinmaksu ja mahdollisuus nostaa lainaa lisää ovat ainutlaatuisia etuja, joita Komplett Bank tarjoaa. Nämä vertaansa vailla olevat edut tekevät Komplett Bankin lyhennysvapaasta Joustoluotosta erittäin kilpailukykyisen rahoitusratkaisun.

Joustoluottoa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia
Komplett Bankin käyttölaina on vakuudetonta, eli luoton hakemiseen ei tarvita erikseen vakuuksia ja takaajia. Tämä nopeuttaa hakemisprosessia huomattavasti, koska lainanhakijan vakuuksia ja takaajia ei tarvitse selvittää ennen hakemuksen hyväksymistä.

Joustoluottoa on helppo hakea ja saat vastauksen heti
Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tuntikausien tapaamiset pankissa ja paperin täyttämisen voi siis unohtaa. Komplett Bankin lainahakemuksen voi täyttää kätevästi netissä. Voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi ja lähettää hakemus, niin saat luottotarjouksen hetkessä. Luotto on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Parhaimmillaan Komplett Bankin Joustoluotto maksetaan tilillesi heti samana päivänä ja saat rahat käyttöön saman tien.

Komplett Bankin Joustoluotto – usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme aina, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Lainan hakemista varten tarvitset myös sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on nopea ja fiksu vaihtoehto lainan hakijalle. Parhaimmillaan Joustoluotto on nostettavissa tililtä jopa samana päivänä kun hakemus on lähetetty ja olet vastaanottnut ja allekirjoittanut lainatarjouksen. Laina on nostettavissa ja saat sen käyttöösi heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu.

Paljonko Joustoluottoa voi saada ja mikä on takaisinmaksuaika?

Komplett Bank myöntää Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa. Joustavan lainan määrää voi myös tarvittaessa nostaa sinulle myönnettyyn lainakattoon saakka lainatarpeesi mukaan. Komplett Bankin laina on lyhennysvapaata eli voit maksaa halutessasi kuukausittain ainoastaan käytetyn lainasumman mukaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole myöskään rajoitettu, joten voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi