Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Joustoluotto vertailu

Eri vaihtoehdot on tärkeää kartoittaa ennen päätöstä, lue miksi!

Joustoluottovertailu – vertaa Komplett Bankin eri suuruisia Joustoluottoja

Komplett Bankin Joustoluotto sopii eri elämäntilanteisiin ja se on edullinen ja fiksu keino rahoittaa esimerkiksi edessä häämöttävä kodin remontti tai kauan suunniteltu lomamatka. Joustoluotto auttaa myös muuttuvissa elämäntilanteissa, jos rahantarve yllättää äkillisesti. Komplett Bankin Joustoluotolla teet unelmistasi totta ja samalla saat tarvittaessa turvaa taloudellisesti haasteellisiin ajanjaksoihin, kun voit itse päättää millaisella tahdilla ja kuinka suurissa erissä maksaa luottoa takaisin.

Eri suuruisten luottojen joustoluottovertailu

Komplett Bankista on mahdollista hakea Joustoluottoa eri suuruisiin tarpeisiin. Komplett Bankin Joustoluottoa voit maksaa takaisin juuri silloin kun se sopii itsellesi parhaiten, kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Alla on vertailtu Komplett Bankin eri lainoja ja niiden ominaisuuksia ja etuja. Komplett Bank pystyy tarjoamaan ainutlaatuisia etuja moniin muihin joustoluoton tarjoajiin verrattuna.

Komplett Bankin alle 2500 euron Joustoluotto

Komplett Bankin alle 2500 euron Joustoluotolla saat rahoituksen pieniin hankintoihin vaivattomasti ja nopeasti. Jos haluat tehdä lomamatkan tai pienen pintaremontin asunnossasi nopealla aikataululla, voit hakea Komplett Bankista parin tuhannen euron Joustoluoton ja tehdä haaveistasi totta vaikka saman tien.

Komplett Bankin alle 2500 euron Joustoluotossa on monia etuja:

  • Luottoa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia.
  • Rahat maksetaan tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana, kun hakemus on tehty.
  • Voit maksaa lainan takaisin silloin, kun se sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseesi.
  • Joustoluottoa on mahdollista nostaa tarpeen mukaan lisää sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa jo takaisin maksamasi summan verran. 

Komplett Bankin 2500 - 50 000 euron Joustoluotto

Komplett Bankin suuremmalla Joustoluotolla voi kätevästi rahoittaa isompia hankintoja. Lainaa on mahdollista hakea 2500 eurosta aina 50 000 euroon asti. Tällaisilla summilla voi rahoittaa esimerkiksi kunnon keittiöremontin tai auton.

Komplett Bankin yli 2500 euron Joustoluotto on helppo rahoitusratkaisu moniin tarpeisiin ja siinä on monia etuja muihin lainan tarjoajiin verrattuna:

  1. Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.
  2. Rahat ovat tilillä heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.
  3. Joustoluottoa voi maksaa takaisin omassa aikataulussa.
  4. Joustoluottoa voi nostaa tarpeen mukaan uudelleen sinulle myönnetyn luottolimiitin rajoissa, kun osa lainasta on jo maksettu takaisin.

Lainahakemuksen saat jätettyä kätevästi ja nopeasti täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeen.

Mikä on Komplett Bankin Joustoluoton lopullinen korko?

Komplett Bankin Joustoluoton lopullinen korkoprosentti ilmoitetaan aina luottohakemuksen vastauksessa. Korkoprosentti päätetään tapauskohtaisesti ja siihen vaikuttaa hakijan taloudellinen tilanne. Komplett Bank tarjoaa edullisen koron, joka on 4,9 % - 19,9 %. Koska korkoprosentti on maltillinen, eivät luoton kustannukset pääse karkaamaan käsistä. 

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Komplett Bankin Joustoluotto soveltuu erityisen hyvin kaikille, jotka arvostavat vaivatonta hakuprosessia ja mahdollisuutta saada rahat nopeasti käyttöön. Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet pysyvästi Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tarkistamme myös aina, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa jotta hakijalle voidaan myöntää joustoluotto heti. Hakemuksen täyttämiseen tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero.