Joustolaina 1000–50000 € | Ei lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Joustolaina

Laina voi ihan oikeastikin olla joustava, lue miten!

Komplett Bankin lyhennysvapaa joustolaina
Rahan säästäminen kannattaa, mutta toisinaan rahaa ei ehdi tai pysty säästämään niin paljon kuin unelmien toteuttamiseen tarvitaan. Silloin on hyvä miettiä, voisiko suunnitelmat rahoittaa helposti ja nopeasti joustolainalla, koska lainan ottaminenkin voi olla sijoitus tulevaan tai ainakin auttaa toteuttamaan haaveita nopeammassa aikataulussa. Tänä päivänä joustolaina on suosittu lainamuoto, jolla voi kätevästi rahoittaa erilaisia pienempiä ja suurempia unelmia.

Komplett Bankin lyhennysvapaa joustolaina on todella varteeotettava vaihtoehto unelmien toteuttamiseen. Se on vakuudeton laina, jota ei nimensä mukaisesti ole pakko lyhentää joka kuukausi. Joustolaina tarkoittaa sitä, että kun haet lainaa, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa juuri silloin ja niin paljon kuin sinulle sopii. Kiinteitä lyhennyseriä ei ole, ja lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu millään tavalla. Riittää, että maksat nostamallesi summalle erääntyvän koron ja kulut kuukausittain. Komplett Bankin lyhennysvapaa joustolaina tarjoaa siten markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Lainaa haetaan netissä ja sen suuruus on 1 000 - 50 000 euroa.

Toteuta unelmasi joustolainalla
Unelmoitko uudesta keittiöstä, jossa kaikki remontoidaan laadukkaasti lattiasta kattoon tai oletko aina halunnut ajaa uudenkarhealla moottoripyörällä kohti auringonlaskua? Tai haluaisitko kerrankin viedä koko perheen sille kaikkien haaveilemalle, upealle lomamatkalle kaukomaille? Komplett Bankin joustolaina on  ja edullinen tapa rahoittaa kaikki se, mistä olet haaveillut. Joustolainalla onnistuu esimerkiksi remontti, lomamatka, häät, auton vaihto tai mikä tahansa muu hankinta, josta olet jo pitkään unelmoinut.

Joustolainaa on helppo hakea ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan jo samana päivänä, joten voit toteuttaa unelmasi saman tien. Takaisinmaksu onnistuu myös todella joustavin ehdoin, koska voit pitää lyhennysvapaata lainan maksamisesta niin usein kuin haluat. Maksat kuukausittain ainoastaan lainan kulut ja korot.

Joustolaina tarjoaa joustoa talouteen
Komplett Bankin joustolaina tarjoaa turvaa ja joustoa myös niihin tilanteisiin, joissa yllättävä rahantarve asettaa haasteita taloudellesi. Rahantarve voi yllättää monessa tilanteessa, koska pesukone voi hajota yhtäkkiä, auto jättää tielle tai postiluukusta voi tipahtaa odottamaton lasku. Joustolainaa on helppo hakea ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan jo samana päivänä, joten saat helpotusta yllättävään rahan menoon saman tien. Komplett Bankin käyttölainat tarjoavat aina edullisen koron, sekä ylivoimaisesti joustavimmat takaisinmaksuehdot monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Lyhennysvapaa joustolaina mukautuu elämäntilanteisiin
Elämäntilanteet muuttuvat jatkuvasti ja saattaa olla, että toisina kuukausina rahaa kuluu enemmän toisina. Silloin on hyvä, että lainan takaisinmaksu joustaa oman rahatilanteen mukaisesti. Komplett Bankin lyhennysvapaa joustolaina mukautuu erilaisiin elämäntilanteisiin paremmin kuin mikään muu saatavilla oleva laina tai luotto. Toisin kuin suurin osa tavallisia joustolainoja, se joustaa myös takaisin maksettaessa.

Sinun ei tarvitse noudattaa tiukkaa maksuaikataulua, eikä lyhentää lainaa joka kuukausi, vaan voit itse päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Ja kun kiinteitä kuukausieriä ei ole, voit suunnitella omaa elämääsi ja talouttasi joustavammin ja päättää itse, milloin ja millä aikataululla haluat maksaa lainan takaisin. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Voit myös nostaa uudelleen jo takaisin maksetun osan lainasta milloin haluat. Näin sinulla on rahaa käytössäsi aina tarvittaessa.

Hae Komplett Bankin joustolainaa netissä, saat vastauksen heti
Komplett Bankin joustolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, etkä tarvitse edes vakuuksia. Voit tehdä hakemuksen saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi lomakkeeseen, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja lähetä hakemus meille – saat lainatarjouksen hetkessä. Laina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja olet vastaanottanut, sekä allekirjoittanut lainatarjouksemme. Tämä on voi parhaimmillaan hoitua jopa samana päivänä!

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi