Joustolaina heti - jopa 50 000 € | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Joustolaina heti

Voit saada Joustolainaa nopeallakin aikataululla - tutustu ja lue lisää miten!

Joustolaina heti Komplett Bankista
Hae 1 000 - 50 000 euron joustolaina heti Komplett Bankista! Elämässä tulee joskus eteen tilanteita, jolloin lainaa olisi saatava mahdollisimman nopeasti. Komplett Bankin joustolainalla rahoitat helposti ja nopeasti esimerkiksi auton, kylpyhuoneremontin tai unelmiesi lomamatkan. Lainaa on mahdollista saada lyhyelläkin aikataululla. Komplett Bankin joustolaina tarjoaa siis nopean, edullisen ja fiksun tavan rahoittaa yllättävätkin hankinnat, jotka muutoin voisivat vaikeuttaa taloudellista tilannettasi. Komplett Bankista helposti lainaa netissä milloin ja missä tahansa rahantarpeen yllättäessä. Päätöksen lainan ehdoista saat lähes välittömästi ja laina on nostettavissa parhaimmillaan jopa saman päivän aikana kun hakemus on lähetetty. 

Komplett Bankin lyhennysvapaassa joustolainassa on myös joustavat maksuehdot
Komplett Bank tarjoaa markkinoiden ylivoimaisesti joustavimmat takaisinmaksuehdot. Komplett Bankin joustolainassa ei ole lyhennyspakkoa, vaan halutessasi voit maksaa ainoastaan kuukausittaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei rajoitettu, joten voit maksaa joustolainan takaisin juuri silloin, kuin se sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten. Joustolaina tekee oman talouden suunnittelusta helpompaa, kun rahaa voi tarvittaessa käyttää muuhunkin kuin lyhennyksiin. Laina nopeasti tarjoaa niin tilapäisratkaisua akuutteihin tilanteisiin kuin myös pidemmän aikavälin tarpeisiin.

Hae Komplett Bankin joustolainaa heti jopa 50 000
Komplett Bankin joustolainaa on mahdollista hakea 1 000 eurosta aina jopa 50 000 euroon asti. Joustolainalla rahoitat kätevästi siis niin pienet kuin suuret hankinnat. Sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa lainaa on mahdollista nostaa myös uudelleen jo takaisin maksetun summan verran ilman uutta lainahakemusta.

Komplett Bankin joustolaina tarjoaa monia ainutlaatuisia etuja
Joustolainan hakemiseen et tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia, vaan voit hakea lainaa vaikka saman tien. Vastauksen hakemukseesi saat välittömästi. Joustolainaa myönnettäessä sinulle määritellään lainalimiitti, jonka rajoissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa. Joustolaina on nostettavissa heti, kun palkka- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. 

Millaisia kuluja lainasta muodostuu?
Pienistäkin lainoista muodostuu helposti paljon kuluja, jos lainan korot ja muut kulut ovat korkeat. Lainaa ottaessa onkin tärkeä kiinnittää huomiota myös näihin seikkoihin. Komplett Bankin joustolaina on kuluton silloin, kun sitä ei oteta käyttöön. Veloittamamme perustamiskulut suhteutetaan myönnettävän lainan enimmäismäärään. Esimerkiksi 5 vuoden 10 000 euron lainan avausmaksu on 95 euroa. Lisäksi maksettavaksi tulee lainan korot ja tilinhoitokulut. Komplett Bank tarjoaa edullisen koron, joka on 4,9 - 19,9 %. Lopullinen korkoprosentti ilmoitetaan luottohakemuksen vastauksessa ja se päätetään aina hakijakohtaisesti.  

Voiko Komplett Bankin joustolainalla yhdistää lainoja?
Komplett Bankin joustolainalla yhdistät kätevästi useita pieniä lainoja yhdeksi. Monessa tapauksessa yhden lainan kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin usean pienen lainan. Yhden lainan hoitaminen on käytännössäkin vaivattomampaa, koska ei tarvitse muistaa kuin yksi lasku ja yksi eräpäivä. 

Kuka voi hakea Komplett Bankin lyhennysvapaata joustolainaa?
Komplett Bankin joustolainaa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan myöntämiseen vaaditaan vähintään 16 000 euron vuosittaiset tulot. Lainaa hakevan henkilön tulee olla asunut Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta. Joustolainan hakemista varten tarvitaan myös voimassa olevat sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi tarkistamme, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. 

Hae Komplett Bankin joustolainaa heti!
Komplett Bankin lyhennysvapaata joustolainaa on helppo ja nopea hakea netissä. Voit täyttää hakemuksen vaivattomasti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi lomakkeeseen, tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja lähetä hakemus meille. Vastauksen lainatarjouksen saat lähes välittömästi. Joustolaina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaimmillaan jo samana päivänä.

Lainaesimerkki: Korko on henkilökohtainen 4,9 %-19,9 % ja ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi