Siirry suoraan sisältöön.

Edullisin joustoluotto

Kaikki edullisen joustoluoton perustiedot yhdessä paketissa

Edullisimmat Joustoluotot Komplett Bankista?

Etsitkö edullisinta Joustoluottoa? Tutustu Komplett Bankin Joustoluottoon, jossa on markkinoiden edullisimmat kuukausimaksut ja joustavimmat maksuehdot.

Joustoluottoa voit saada jopa 50 000 euroa, ja luottoa voit lyhentää oman maksukyvyn mukaan. Joustoluotolla rahoitat helposti ja nopeasti kaikki arjen menot ja toteuttamattomat projektit. Joustoluotto on erinomainen ratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa ylimääräisiin menoihin, kuten auton korjaamiseen tai pesukoneen huoltoon. Sillä rahoitat myös haaveesi, kuten uuden television hankinnan tai rentouttavan reissun ulkomaille. Olipa rahantarve millainen tahansa, niin Komplett Bankin Joustoluotto on luotettava tapa rahoittaa kaikki ostokset.

Komplett Bankin Joustoluotto – edullisin kuukausierä ja paljon muita etuja

Komplett Bankissa on markkinoiden edullisin Joustoluoton kuukausierä. Kuukausierä on pienimmillään vain kuukausittain laskutettavien korkojen ja kulujen suuruinen, luoton lyhennystä voit maksaa juuri sen verran kuin itse haluat. Tämän lisäksi Komplett Bankin Joustoluotossa on paljon muitakin hienoja etuja. Luoton hakeminen on todella nopea prosessi, ja rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana kun olet lähettänyt hakemuksen.  Joustoluoton nimelliskorko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko lasketaan omaan luottopäätökseesi ja saat sen selville lopullisesta luottotarjouksestasi. 

Joustoluottoa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia

Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea 1000 - 50 000 euroa. Luoton hakemiseen ei tarvita lainkaan vakuuksia tai takaajia, joka puolestaan nopeuttaa lainahakuprosessia merkittävästi, sillä sinun ei tarvitse varata neuvotteluaikaa pankkiin vakuuksien ja takaajien selvittelyyn. Sen sijaan voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa missä ja milloin tahansa. Tarvitset hakemiseen ainoastaan sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, pankkitunnukset ja nettiyhteyden. Rahat ovat nostettavissa kun tarvittavat tulo- ja verotiedot on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Lainatarjouksen, kuten muun asioinnin nettisivuillamme voit hoitaa kätevästi ja turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

Joustoluottoa voit nostaa niin usein kuin haluat

Kun haet Joustoluottoa Komplett Bankista sinulle avataan oma luottolimiitti, mikä tarkoittaa sitä, että voit myös tarpeen tullen nostaa takaisin maksamaasi luottoa uudelleen käyttöösi. Sinun ei myöskään tarvitse nostaa koko luottoa kerralla, vaan voit maksaa osan luotosta takaisin ja tehdä nostoja joustavasti oman suunnitelmasi mukaan. Tämän ominaisuuden ansiosta voit nostaa lisää luottoa käyttöösi tilanteissa, joissa tarvitset lisärahoitusta suurempiin ostoksiin tai esimerkiksi lomamatkan kuluihin.

Joustoluotto toimii siis rahastona, josta voit nostaa lisää luottoa oman limiittisi puitteissa silloin kun tarvitset. Sinun ei tarvitse tehdä uutta luottohakemusta joka kerta kun tarvitset lisää luottoa. Voit myös lyhentää luottoa oman suunnitelmasi mukaisesti ja nostaa taas takaisin maksamasi luottoa uudelleen. Korko määräytyy ainoastaan nostamasi luoton määrän mukaan, ei luottolimiittisi suuruuden mukaan.

Hae Joustoluottoa vaikka heti

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa vaikka saman tien tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella. Täytä lomake ja lähetä se meille, lähetämme sinulle heti paluupostina alustavan luottotarjouksen. Pyydämme samalla lisädokumentteja, mikäli ne ovat tarpeen luoton myöntämiseksi. Pyydetyt tulo- ja verotietodokumentit voit lähettää meille helposti verkkosivujemme kautta, tai tarvittaessa sähköpostin liitteenä. Katsomme dokumentit läpi ja lähetämme sinulle lopullisen luottopäätöksen, jonka voit hyväksyä heti omilla verkkopankkitunnuksillasi. 

Miksi kannattaa valita Joustoluotto?

 • Voit hakea Joustoluottoa kätevästi suoraan netistä. Sinun ei tarvitse varata neuvotteluaikaa tai odotella luottohakemuksen hyväksymistä pitkiä aikoja.
 • Joustoluoton korko on aina edullinen: 7,49 % - 12,99 %.
 • Joustava takaisinmaksu: Joustoluotossa on edullisin minimikuukausierä, joka on vain korkojen ja kulujen suuruinen. Lyhennyksen määrän saat päättää itse.
 • Voit nostaa takaisin maksettua luottoa uudestaan käyttöösi aina tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse tehdä uutta luottohakemusta.

 

Komplett Bankin Joustoluotot – kysymyksiä ja vastauksia

Onko Komplett Bankilla edullisimmat Joustoluotot?

Komplett Bankilla on todella markkinoiden edullisimmat kuukausimaksut ja vielä joustavimmat maksuehdot. Joustoluoton kuukausierä on kuukausittain laskutettavien korkojen ja kulujen suuruinen ja luoton lyhennyksen määrän saat itse vapaasti päättää.

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa?

Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa mikäli täytät seuraavat kriteerit:
 • Olet yli 23 vuotias
 • Asut pysyvästi Suomessa
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on voimassaoleva ja toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero

Paljonko Joustoluottoa voi saada ja mikä on takaisinmaksuaika?

Voit nostaa Komplett Bankin Joustoluotto 1 000 - 50 000 euron edestä. Komplett Bankin Joustoluotolla ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa, eli sinun ei tarvitse sitoutua kiinteisiin kuukausilyhennyksiin tai tiettyyn laina-aikaan. Kyseessä on siis joustava ja edullinen laina pitkällä maksuajalla. Joustoluottoa voi nostaa ja maksaa lainatarpeesi mukaan myönnetyn lainakaton puitteissa. Joustoluoton korkoa maksat vain käytössä olevasta lainasummasta.

Kuinka haen Komplett Bankin Joustoluottoa?

Joustoluoton hakeminen onnistuu helposti tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella:

 1. Täytä hakemasi lainasumma ja henkilötietosi niille varattuihin kenttiin ja lähetä lainahakemus.
 2. Saat paluupostina alustavan luottotarjouksen sähköpostiisi.
 3. Toimita mahdolliset lisäasiakirjat verkkosivujemme kautta tai sähköpostilla.
 4. Tarkistettuamme lähettämäsi lisäasiakirjat lähetämme sinulle lainapäätöksen, josta ilmenee tarjottava luottolimiitti, korko, ja muut kulut.
 5. Voit hyväksyy ja allekirjoittaa tarjouksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.
 6. Joustoluotto on nostettavissa saman tien.