Siirry suoraan sisältöön.

Joustoluotot

Mitä ovat Joustoluotot ja miksi se voisi olla loistava ratkaisu minulle?

Komplett Bankin Joustoluotto on ainutlaatuinen tuote kulutusrahoitus- ja lainamarkkinoilla. Poiketen muista markkinoilla olevista kulutusluotoista ja lainoista Joustoluotto on aidosti joustava. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajasta ja perimme korkoa vain nostetusta lainasummasta. Tämän vuoksi luotto on aidosti joustava ja mahdollistaa Joustoluoton käytön monenlaisiin eri tarkoituksiin elämäntilanteesta riippumatta. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiasi ilman, että taloutesi kärsii.

 

Joustoluoton saamiselle asetetut ehdot ovat käyttäjäystävälliset. Olemme pyrkineet huomioimaan  kuluttajien monenlaiset tarpeet ja haluamme, että Komplett Bankin asiakkaat ovat aina tyytyväisiä niin tuotteeseen kuin saamaansa palveluun. Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, asut tällä hetkellä pysyvästi Suomessa, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.

 

Haluamme, että asiakkaamme voivat elää täysillä. Teemme parhaamme, jotta Joustoluoton hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit hakea sitä nettisivuillamme ja saat vastauksen lainapäätöksestä välittömästi. Kun sopimus on allekirjoitettu, rahat voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä.