Joustoluottoa edullisesti 1000-50 000 € ilman lyhennyspakkoa | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Joustoluotot

Mitä ovat Joustoluotot ja miksi se voisi olla loistava ratkaisu minulle?

Komplett Bankin Joustoluotto on ainutlaatuinen tuote kulutusrahoitus- ja lainamarkkinoilla. Poiketen muista markkinoilla olevista kulutusluotoista ja lainoista Joustoluotto on aidosti joustava. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden päättää vapaasti lainan takaisinmaksuajasta ja perimme korkoa vain nostetusta lainasummasta. Tämän vuoksi luotto on aidosti joustava ja mahdollistaa Joustoluoton käytön monenlaisiin eri tarkoituksiin elämäntilanteesta riippumatta. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiasi ilman, että taloutesi kärsii.

Joustoluoton saamiselle asetetut ehdot ovat käyttäjäystävälliset. Olemme pyrkineet huomioimaan  kuluttajien monenlaiset tarpeet ja haluamme, että Komplett Bankin asiakkaat ovat aina tyytyväisiä niin tuotteeseen kuin saamaansa palveluun. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta yhtäjaksoisesti ja luottotietosi ovat kunnossa.  

Haluamme, että asiakkaamme voivat elää täysillä. Teemme parhaamme, jotta Joustoluoton hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit hakea sitä nettisivuillamme ja saat vastauksen lainapäätöksestä välittömästi. Kun sopimus on allekirjoitettu, rahat voidaan maksaa tilillesi jopa samana päivänä.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi