Ole hyvä ja odota

Joustoluoton hintatiedot

Hinnat voimassa alkaen 20.01.2017

Luottomäärä 1 000 – 50 000 €
Avausmaksu 45 € – 195 € (riippuen luottomäärästä)**
Nimelliskorko 4,9 %–19,9 % (tarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta)
Todellinen vuosikorko 14,9 %*
Nostopalkkio   0 €
Vuosimaksu 0 €
Sähköpostilasku 0 €
Kuukausittainen tilinhoitopalkkio
5 €
Maksumuistutus
5 €
Paperilasku (valinnainen)  
5 €
Olemassa olevan lainasopimuksen muutospalkkio  45 €
Lainaturvavakuutus (valinnainen) 
0,3 % kuukauden lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta

*Todellinen vuosikorko on 14,9 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaikana viisi vuotta, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, avausmaksu 95 € ja korko 12,6 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 €, eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

**Luoton kokonaismäärä muodostuu myönnetystä luottomäärästä ja avausmaksusta, joka on kokonaisuudessaan asiakkaan käytettävissä.

Korko on vaihtuva ja koostuu viite- ja marginaalikorosta. Esimerkin hetkellä 01.07.2019 voimassa oleva viitekorko: Euribor 3kk -0,345%. Laskelma on tehty olettaen että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Pyydämme asiakkaita huomioimaan luoton koron, sekä Euriborin mahdolliset vaihtelut ja sen tuomat riskit. Mikäli Euribor nousee, tämä nostaa lainan maksuja.

Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun Joustoluoton summaan. Joustoluottoon on mahdollista hakea korkotusta myöhemmin. 

Joustoluotossa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Veloitamme asiakaalta kuitenkin käytetyn lainasumman korot, sekä kulut kuukausittain. Eräpäivä on joka kuukauden 20. päivä.


Luotonantaja voi korottaa yksipuolisesti luoton maksuja ja kuluja, jos muutos on asiallisesti perusteltu luotonantajan kuluilla tai luotonantajan hintarakenteen muuttumisella, lainsäädännön muutoksella tai viranomaispäätöksellä.

Joustoluoton ehdot löydät täältä

Maksupalveluiden ja tilinhoidon yleiset ehdot

Yksityislainojen Lainaturvavakuutus

Ryhmäetuvakuutuksen ennakko-ostotiedot

Lue lisää vakuutuksesta tästä