Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Rahoitus autoon

Rahoituksen saaminen autoa varten ei ole enää monimutkaista, vaan joustavaa!

Rahoitus autoon heti Komplet Bankista

Mistä rahoitus autoon edullisesti?

Auton ostamisessa yksi tärkeä kysymys on se, mistä löytyy rahoitus autoon? Auton hankinta on aina suuri menoerä, joten ennen kuin alkaa haaveilla uudesta autosta kaikilla herkuilla, kannattaa miettiä, paljonko kuukausibudjetissa on varaa auton rahoitukseen. Auton rahoituksen määrään vaikuttavat lyhennyksen suuruus, lainan korot ja kulut sekä laina-aika. Pidempi laina-aika saattaa olla kokonaiskuluiltaan kalliimpi, mutta toisaalta silloin kuukausierät ovat maltillisemmat. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat myös sen mukaan, mistä lainan ottaa, joten rahoitusvaihtoehtojen vertailu kannattaa.

 

Sopiva rahoitus riippuu auton valinnasta

Sopivan auton valinta kannattaa siis aloittaa budjetista. Seuraavaksi on hyvä miettiä, millainen auto sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Tärkeitä kysymyksiä ovat esimerkiksi se, missä autolla ajetaan ja kuinka paljon ihmisiä auton kyydissä useimmiten on. Mikäli ajaa paljon maanteitä ja pitkiä matkoja, ovat auton kulutus ja matkustusmukavuus tärkeitä tekijöitä auton valinnassa. Jos matkustajia on useimmiten myös takapenkillä, kannattaa satsata isompaan, mielellään viisioviseen autoon, jossa matkustusmukavuutta riittää koko auton pituudelle. 

Lisäksi kannattaa pohtia kuinka paljon tavaraa autossa useimmiten kuljetetaan, sillä esimerkiksi pitkät mökkireissut taittuvat mukavammin, kun tilaa löytyy ihmisten ja lemmikkien lisäksi myös harrastusvälineille ja isoille ruokaostoksille. Toisille tärkeää on auton merkki ja väri, kun taas toiset arvostavat enemmän kokoa, teknisiä ominaisuuksia tai auton turvallisuutta. Jos hankit auton lähinnä liikkuaksesi paikasta toiseen, niin ei välttämättä kannata ostaa kovin kallista autoa. Jos taas auto on sinulle muutakin kuin liikkumisväline, kannattaa autokaupoille lähdettäessä varautua myös suurempaan budjettiin. 

Kun olet puntaroinut omia kriteerejäsi tarpeeksi ja vertaillut autojen hintoja netissä, on pian aika lähteä katsomaan tarjontaa. Ennen sitä kannattaa kuitenkin hoitaa kuntoon auton rahoitus, sillä autokaupoilla neuvotteluvaraa jää paljon enemmän kun rahat ovat jo valmiiksi taskussasi.

 

Rahoitus autoon heti Komplet Bankista

Komplett Bankista on mahdollista saada rahoitus autoon vaikka heti. Lainaprosessin nopeus on kätevää erityisesti siinä tapauksessa, että olet ostamassa auton rahoituksella yksityiseltä taholta.. Kun rahoitat auton oston Komplett Bankin Joustoluotolla, voit pitää lainan kuukausimaksusta lyhennysvapaata aina niin halutessasi, koska lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajoitettu millään tavalla. Voit maksaa kuukausittain ainoastaan lainan suuruuden mukaiset korot ja kulut ja lyhtentää lainaa omaan tahtiin. 

Komplett Bankissa hoidat auton rahoituksen kuntoon helposti ja nopeasti netissä jo ennen autokaupoille lähtöä. Voit hakea 1 000 - 50 000 euroa lainaa oheisella lomakkeella. Täytä hakemukseen oma arviosi unelma-autosi hinnasta, lisää omat henkilötietosi ja lähetä hakemus. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia ja saat vastauksen heti. Kun haet Komplett Bankin Joustoluottoa, sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka puitteissa voit vapaasti nostaa lainaa ja maksaa sitä takaisin juuri niin kuin sinulle sopii. Laina on nostettavissa parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä eli laina maksetaan heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja lainasopimus on allekirjoitettu.

 

Miksi kannattaa rahoittaa auto Komplett Bankin Joustoluotolla?

Ottaessasi tavallisen autorahoituksen autoliikkeestä, sitoudut kiinteisiin kuukausittaisiin lyhennyksiin ja määräaikaan, jossa laina maksetaan takaisin. Komplett Bankin lyhennysvapaan Joustoluoton etu on se, että et ole sidottu kiinteisiin kuukausieriin tai tiukkaan maksuaikatauluun, vaan lainasi joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksun osalta. Joustoluotossa on myös se hyvä puoli, että mikäli auto tarvitsee korjausta, voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan luottolimiittisi puitteissa.

 

Lyhennysvapauden lisäksi saat auton rahoittamiseen vielä nämä edut:

- Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
- Voit saada lainaa jopa 50 000 euroa. Tarvittaessa voi ottaa lisää lainaa lainalimiittisi puitteissa.
- Rahat ovat nostettavissa jopa samana päivänä. Voit nostaa rahat heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu ja sopimus on allekirjoitettu.