Ole hyvä ja odota

Rahoitus auton vaihtoon

Auton vaihto on toisinaan halpaa, joskus kallista - Komplett Bankin Joustoluotolla voit rahoittaa auton vaihdon joustavasti

Joustavampi rahoitus auton vaihtoon: Komplett Bankin Joustoluotto
Auton vaihto vaatii hieman harkintaa etukäteen, koska usein kyseessä on hankinta, joka vaatii ulkopuolista rahoitusta. Onneksi on olemassa erilaisia vaihtoehtoja hankkia rahoitus auton vaihtoon, mikäli itsellä ei satu olemaan säästöjä riittävästi. Rahoitusvaihtoehtoja on olemassa monia ja toisinaan on vaikea tietää, mikä olisi paras ratkaisu. 

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa edullisen ja vaivattoman rahoitusratkaisun auton vaihtoon. Komplett Bankin lyhennysvapaata Joustoluottoa on mahdollista saada jopa 50 000 euroa, ja korko on aina 4,9 % - 19,9 %. Hakuprosessi on nopea ja parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös monia muita ainutlaatuisia etuja muihin rahoitusvaihoehtoihin ja lainantarjoajiin verrattuna.     

Millainen rahoitusvaihtoehto Komplett Bankin Joustoluotto on auton vaihtoon? 
Komplett Bankin Joustoluotto rahoitat autosi vaihdon vaivattomasti. Komplett bankin Joustoluotto on lyhennysvapaata, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää lainaa joka kuukausi, jos et halua tai pysty. Et myöskään sitoudu mihinkään tiettyyn laina-aikaan. Voit siis täysin itse päättää, milloin maksat lainasi takaisin. Kuukausittain sinun tulee maksaa ainoastaan lainan kulut ja korot. Jos haluat, voit maksaa suurempia kuukausieriä ja lyhentää lainaa nopeasti tai pitää kuukausilyhennykset pieninä, jolloin laina-aika on pidempi. Tiukan paikan tullen voit pitää kokonaan lyhennysvapaita kuukausia niin pitkään kuin haluat tai tilanne vaatii. Kaikki riippuu siis vain ja ainoastaan sinusta.

Lyhennysvapaa Joustoluotto helpottaakin omaa talouden suunnittelua, kun lainan takaisinmaksua pystyy muokkaamaan muuttuvien elämäntilanteiden mukaan. Väliaikainen tiukka taloudellinen tilanne ei aiheuta ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, ja tarvittaessa voit maksaa lainan takaisin nopeasti. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös muita ainutlaatuisia etuja lyhennysvapauden lisäksi. Lainaa hakiessa sinulle myönnetään luottolimitti, jonka puitteissa sinulla on mahdollisuus nostaa luottoa uudestaan jo takaisin maksetun summan verran. Jos siis olet maksanut nostamastasi 2000 euron lainasta 1000 euroa takaisin ja uusi rahantarve yllättää, voit nostaa tuon 1000 euroa uudestaan käyttöösi. Voit tehdä tämän tarpeen tullen niin monta kertaaa kuin haluat.

Miten Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan?
Komplett Bankin Joustoluoton hakeminen ei vie paljon aikaa, ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa. Joustoluoton hakeminen onnistuu nopeasti ja helposti netissä. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi tältä sivulta löytyvään lomakkeeseen ja saat vastauksen hakemukseesi välittömästi. Voit täyttää hakemuksen milloin ja missä vain, ja parhaimmillaan rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana, kun tarvittavat liitteet on toimitettu ja tarkistettu, sekä lainasopimus on allekirjoitettu. Lainaa hakeaksesi et tarvitse erikseen vakuuksia ja takaajia, mikä helpottaa ja nopeuttaa hakuprosessia entisestään. 

Kuka voi hakea Komplett Bankin Joustoluottoa auton rahoitukseen?
Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on varteen otettava rahoitusratkaisu auton vaihtoon kaikille, jotka arvostavat nopeaa ja helppoa hakuprosessia, ennätyksellisen joustavia maksuehtoja ja kohtuullista korkoa. Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta. Hakijalla tulee myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Tarkistamme myös, että hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Hakemuksen täyttämiseen, sekä kommunikaatioon tarvitaan lisäksi myös käytössä oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. 

Komplett Bankin Joustoluoton edut verrattuna perinteiseen autorahoitukseen 
- Kun sinulla on koko kauppasumma käteisenä, olet vahvemmilla hintaneuvotteluissa. Käteisellä ostettaessa tinkimisvaraa on enemmän.
- Joustoluotto on lyhennysvapaa, eli sinun ei ole pakko lyhentää sitä joka kuukausi, Riittää, että maksat korot ja kulut kuukausittain.
- Voit nostaa jo takaisin maksamasi osan luotosta uudelleen. Tällä tavalla sinulla on aina tarvittaessa rahaa käytössäsi esimerkiksi huoltoihin ja uusien renkaiden hankkimiseen.