Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Parempi autolaina

Hoidamme tarvittaessa myös autokuumetta - joustavasti

Joustavampi autolaina: Komplett Bankin Joustoluotto
Iskikö autokuume? Komplett Bankin Joustoluotto saattaa joissakin tapauksissa olla joustavampi vaihtoehto auton hankinnan rahoittamiseksi, kuin perinteinen autolaina. Sitä on helppo ja nopea hakea, kun haluat ostaa uuden auton tai vaihtaa entisen tarpeitasi vastaavaksi. Joustoluotto on lisäksi lyhennysvapaa, mikä tarkoittaa, että sitä ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Voit päättää takaisinmaksun aikataulun tahdista itse ja veloitamme sinulta vain korot ja kulut käytetystä luottomäärästä kuukausittain. 

Komplett Bank tarjoaa helpotusta autokuumeeseen
Auton tarve saattaa vaihdella paljonkin elämäntilanteen mukaan. Suuri perhe tarvitsee isomman auton viemään koko perheen mukavammin määränpäähän. Joskus pienempi auto on kätevämpi yhden hengen tai pariskunnan tarpeisiin. Toisinaan täytyy hankkia kakkosauto jo olemassa olevan lisäksi, jotta perheen kuljetukset saadaan hoidettua. Komplett Bankilta voit saada Joustoluottoa kaikenlaisiin auto-ostoksiin kattamaan yhtä lailla parin tonnin välirahan kuin uuden auton oston kokonaan käteisellä. Voit ottaa luottoa tarpeidesi mukaan 1 000 ja 50 000 euron väliltä, joten ulottuvillasi on koko kirjo kesäautoista uusiin premium-luokan menopeleihin.

Joustoluotto-autolaina joustaa tarpeen mukaan
Kun valitset autolainaksi Komplett Bankin Joustoluoton, voit pitää lainan kuukausimaksusta lyhennysvapaata aina niin halutessasi. Maksat kuukausittain ainoastaan lainan suuruuden mukaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaus on rajoittamaton, joten voit maksaa korkoja ja kuluja niin pitkään kuin haluat. Tällainen jousto on kätevä ominaisuus esimerkiksi silloin, kun autoon tulee kallis huolto. Talous ei heitä kuperkeikkaa, kun voit ottaa vapaata lyhennyksistä tiukan paikan tullen.

Joustoa tarjoaa myös mahdollisuus nostaa takaisin maksettu osa lainasta uudelleen. Jos esimerkiksi sinun täytyy teettää kallis remontti tai ostaa uudet renkaat autoon, eikä ylimääräistä rahaa ole, voit nostaa rengaskauppoihin tarvitsemasi summan uudelleen olettaen, että olet lyhentänyt lainaa vähintään ko. summan verran ja hoitanut korot ja kulut ajallaan. Näin saat aina tarvittaessa rahaa käyttöösi nopeasti. Helppoa ja fiksua!

Nopea autolaina – hae Joustoluottoa heti netistä
Autokuumeen kourissa oleva ei yleensä halua hukata aikaa. Onneksi Joustoluoton hakeminen Komplett Bankilta on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Täytä tietosi ja lähetä hakemus, saat lainatarjouksen hetkessä. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit, esim. tulo- ja verotustiedot on tarkistettu. Parhaimmillaan pääset autokaupoille jo samana päivänä.

Kysymyksiä autolainasta

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin Joustoluotto autolainaksi?
- Saat lainapäätöksen hetkessä ja voit nostaa lainan parhaimmillaan jo saman päivänä.
- Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
- Lyhennysvapaa Joustoluotto antaa joustoa oman talouden suunnitteluun. Lyhennyspakkoa, kiinteitä kuukausieriä tai maksimilaina-aikaa ei ole.
- Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa, paljonko lainaa milloinkin nostat.

Paljonko Komplett Bankin Joustoluotto-autolainaa voi saada?
Komplett Bankin Joustoluotto sopii kaikenlaisten autokauppojen rahoitusratkaisuksi pienestä välirahasta uuden auton käteiskauppoihin. Voit hakea Joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroa.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?
Toisin kuin tavallinen autolainan ottaessasi, Komplett Bankin Joustoluoton kanssa et sitoudu mihinkään kiinteään laina-aikaan tai kuukausieriin. Joustoluotto on lyhennysvapaata eli lainasta täytyy maksaa kuukausittain ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten voit lyhentää lainaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Voiko autolainaksi otetun Joustoluoton määrää nostaa tarvittaessa?
Kyllä voi. Jos haluat nostaa lainasi määrää, voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Hakemuksen täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta, jolla olet rekisteröitynyt palveluumme. Huomaa, että limiittiä nostettaessa myös lainaehdot päivitetään.