Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Moottoripyörälaina

Komplett Bankin Joustoluotolla moottoripyöräkaupoille

Moottoripyörälaina
Kun moottoripyöräkuume iskee, siihen ei usein ole muuta lääkettä kuin lähteä pyöräkaupoille. Moottoripyörälaina on helppo tapa rahoittaa moottoripyörän hankinta, riippumatta siitä, teitkö kaupat liikkeessä tai yksityisen myyjän kanssa. Kun otat moottoripyörälainan jo ennen kaupantekoa, pääset hieromaan käteiskauppoja ja sinun on siten helpompi neuvotella hinnasta. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa fiksun rahoituksen moottoripyörän ostoon, olipa kyse edullisesta parin tonnin pyörästä tai useamman kymmenen tuhannen euron pelistä. 

Moottoripyörälaina, jolla rahoitat kaikenkokoiset pyöräkaupat
Millainen moottoripyörä sinulla on kiikarissa? Komplett Bankin Joustoluotto sopii erinomaisesti kaikenlaisten moottoripyörähankintojen rahoittamiseen. Koska Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50 000 euroa, sillä onnistuu niin mopon tai kevytmoottoripyörän kuin italialaisen kilpurin, tai 1800-kuutioisen harrikankin hankinta. Joustoluotto sopii rahoitukseksi sekä liikkeessä asioidessa että vaikkapa nettimotosta pyörää valitessa. Kun sinulla on kaupantekoon tarvittava summa tilillä, voit tehdä kaupat käteisellä, mikä yleensä tarjoaa paremman mahdollisuuden neuvotella hintaa alaspäin.

Moottoripyörälaina helposti netistä
Joustoluottoa haetaan netissä, ja hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä oheinen hakemus ja lähetä se meille. Hakemuksen tekoon tarvitaan pankkitunnukset, voimassa oleva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Saat nopeasti sähköpostiisi lainapäätöksen sekä tarvittavat dokumentit, jotka sinun tulee toimittaa meille. Voit ladata asiakirjat nettisivuillamme tai lähettää ne sähköpostilla. Kun olemme tarkastaneet ko. asiakirjat, saat lopullisen lainapäätöksen, josta selviää mm. korkoprosentti ja muut kulut. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, moottoripyörälaina on valmis nostettavaksi. Parhaassa tapauksessa rahat voivat olla tililläsi jo saman päivän aikana.

Joustava moottoripyörälaina
Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa helpon hakuprosessin lisäksi ainutlaatuista joustoa sekä lainaa nostettaessa että maksettaessa. Hakuvaiheessa sinulle myönnetään luottolimiitti, esimerkiksi 20 000 euroa, jonka puitteissa voit nostaa luottoa mielesi mukaan. Voit nostaa koko summan tai vain osan siitä, esimerkiksi 15 000 euroa, ja jättää loput pahan päivän varalle tai tulevia lisävarustehankintoja odottamaan. Korkoa maksat tietysti vain nostamallesi summalle. Voit tällä tavalla joustavasti päättää, miten haluat moottoripyörälainaasi käyttää.

Jousto jatkuu myös, kun on aika alkaa maksaa lainaa takaisin. Joustoluotto on ns. lyhennysvapaa laina, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse maksaa lyhennyksiä joka kuukausi. Joustoluoton minimikuukausierät pitävät sisällään vain kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Kiinteitä lyhennyseriä ei ole, vaan voit itse päättää, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Voit pitää lyhennysvapaita kuukausia niin usein ja niin monta kuin haluat, eikä niistä tarvitse erikseen sopia Komplett Bankin kanssa. Riittää, että maksat korot ja kulut kuukausittain. Tällä tavalla et joudu liian tiukille lyhennysten kanssa silloinkaan, jos talous on hetkellisesti tiukemmalla.

Joustoluotto tarjoaa joustoa myös, jos moottoripyörälainaa takaisin maksettuasi uusi rahantarve yllättää. Voit sinulle myönnetyn limiitin puitteissa nostaa lainaa uudelleen. Jos olet nostanut esimerkiksi 20 000 euron limiitin kokonaisuudessaan ja maksanut siitä 8000 euroa takaisin, voit nostaa 8000 euroa uudelleen ilman uutta hakemusta. Kätevä ominaisuus, jonka avulla voit varautua esimerkiksi huoltoihin, remontteihin tai vaikkapa kunnon road tripiin Euroopan halki. 

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin moottoripyörälaina?
Kun sinulla on rahoitus valmiina moottoripyöräkaupoille lähtiessäsi, hintaneuvottelut sujuvat paremmin.
Komplett Bankin Joustoluotto on moottoripyörälaina, jota haetaan netissä. Voit tehdä hakemuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Vastauksen saat heti.
Joustoluottoa hakeaksesi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinun ei myöskään tarvitse perustella lainantarvettasi.
Nimelliskorko on aina edullinen 4,9 % - 19,9 %. Lopullinen korko määräytyy tapauskohtaisesti.
Lyhennysvapaus tarjoaa mahdollisuuden suunnitella rahankäyttöäsi vapaammin.
Voit nostaa takaisin maksetun lainan uudestaan ilman uutta hakuprosessia.