Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Joustavaa lainaa autoon Komplett Bankista

Komplett Bankista joustavasti lainaa autoon

Joustavaa lainaa autoon Komplett Bankista

Tarvitsetko lainaa autoon? Jos sinulla on jo tietty menopeli kiikarissa tai olet lähdössä autokaupoille katsastamaan tarjontaa, kannattaa hoitaa rahoitus autoon kuntoon saman tien. Siten voit lyödä kaupat lukkoon heti, kun se oikea tulee vastaan. Komplett Bankista voit hakea lainaa autoon helposti ja nopeasti. Hakemus tehdään netissä ja vastaus toimitetaan nopeasti. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa myös joustoa, jota et ole tottunut autolainoissa näkemään.

 

Miksi kannattaa ottaa lainaa autoon liikkeen rahoituksen sijaan?

Etukäteen otetulla lainalla on muutamia etuja autoliikkeiden tarjoamiin rahoitusratkaisuihin nähden. Ensinnäkin, jos etsit käytettyä autoa, asiointi yksityisen myyjän kanssa on helpompaa, kun voit maksaa käteisellä. Kun otat autolainan etukäteen, et sitoudu myöskään minkään tietyn ketjun rahoitukseen. Voit vapaasti etsiä autoa netistä ja autoliikkeistä ympäri maan. Oikean yksilön löydyttyä voit lyödä kaupat lukkoon saman tien. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla on laajempi valikoima autoja, joista valita. 

Valittu rahoitusratkaisu voi vaikuttaa myös lopulliseen kauppahintaan. Kun otat lainaa autoon jo etukäteen, voit ostaa auton käteisellä, jolloin sinulla on paremmat lähtöasetelmat hintaneuvotteluissa. Käteisellä ostettaessa tinkivaraa on yleensä enemmän kuin rahoituksella tehtävässä kaupassa.

 

Lainaa uuteen tai käytettyyn autoon

Komplet Bankin Joustoluotto sopii kaikenlaisten autohankintojen rahoittamiseen. Koska Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50 000 euroa, sillä onnistuu niin parin tonnin välirahan maksaminen käytetystä autosta kuin upouuden menopelin ostaminenkin. Joustoluoton tarjoamaan hintahaarukkaan mahtuu monenlaisia autoja edullisista kesäautoista laadukkaisiin perhesedaneihin ja näppäristä kauppakasseista hulppeisiin maastureihin. Bonuksena Joustoluotto tarjoaa ainutlaatuisen joustavat maksuehdot.

 

Komplett Bankista saat markkinoiden joustavinta lainaa autoon

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa auton ostajalle edullisen koron, markkinoiden pienimmät kuukausierät ja ainutlaatuisen joustavat maksuehdot.
Joustoluoton nimelliskorko on 4,9 % - 19,9 %, ja se päätetään hakemuskohtaisesti. Minimikuukausierät muodostuvat lainan koroista ja kuluista, lyhennysten suurudesta päätät sinä itse.

Kun haet Joustoluottoa, sinulle myönnetään luottolimiitti eli maksimilainasumma, jonka puitteissa voit nostaa ja maksaa lainaa omaan, vapaaseen tahtiisi. Voit nostaa koko limiitin kerralla tai pienissä osissa. Korkoa perimme vain nostetusta summasta. Sama jousto jatkuu, kun maksat autolainaasi takaisin.

Koska Joustoluotolla ei ole kiinteitä, ennalta määrättyjä kuukausilyhennyksiä, sen minimikuukausierät ovat markkinoiden pienimmät. Jos haluat, voit maksaa vain kuukausittain laskutettavat korot ja kulut. Voit pitää lyhennysvapaata niin usein ja niin pitkään kuin haluat.

Joustoluotto on ns. jatkuva luotto, mikä tarkoittaa, että voit nostaa sen uudelleen sen jälkeen, kun olet maksanut sen takaisin. Käytettävissäsi on aina limiitistä jäljellä oleva summa. Jos siis olet maksanut nostamastasi 20 000 euron autolainasta puolet takaisin, voit nostaa 10 000 euroa uudelleen milloin tahansa. Näin saat paitsi lainaa autoon, myös mahdollisiin muihin kuluihin, joita myöhemmin tulee vastaan.

 

Näin haet lainaa autoon netissä

Autolainan hakeminen Komplett Bankista on helppoa ja nopeaa. Kun tarvitset lainaa autoon, klikkaa sivuillemme ja täytä oheinen hakemus. Saat saman tien vastauksena alustavan lainatarjouksen ja pyynnön toimittaa meille tarvittavat asiakirjat, kuten verotustiedot ja palkkatodistuksen lopullista päätöstä varten. Nämä liitteet voit ladata kätevästi nettisivuillamme tai lähettää sähköpostitse.
Kun olemme tarkastaneet asiakirjan, lähetämme sinulle lopullisen lainatarjouksen. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen pankkitunnuksillasi, autolainasi on pian valmis nostettavaksi.

 

Voit hakea lainaa autoon Komplett Bankista, jos:

- olet täyttänyt 23 vuotta
- olet ollut kirjoilla Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta
- sinulla on säännölliset tulot
- luottotietosi ovat moitteettomassa kunnossa

Hakemiseen tarvitset pankkitunnusten lisäksi vain käytössä olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.