Siirry suoraan sisältöön.

Autorahoitus

Kun tarve on ilmeinen ja vain sopiva ratkaisu uupuu

Pätevä vaihtoehto perinteiselle autorahoitukselle: Komplett Bankin Joustoluotto

Oletko hankkimassa uutta autoa? Onko uusi menopeli jo katsottuna, mutta rahoitus mietityttää? Tai ehkä olet vasta alkanut selailla autoja netissä ja mietit, millainen auto olisi sinulle sopiva? Autorahoitus kannattaa hoitaa kuntoon jo ennen kuin marssit autokauppaan. Siten et ole sidottu eri liikkeiden tarjoamiin autorahoituksiin ja niiden ehtoihin, vaan voit hankkia autosi mistä tahansa liikkeestä tietäen rahoitusehdot jo etukäteen. Käteisellä maksettaessa myös auton hinnasta tinkiminen onnistuu todennäköisesti paremmin, ja voit siten tehdä onnistuneemmat kaupat. Komplett Bankin lyhennysvapaa Joustoluotto on fiksu ja joustava ratkaisu hoitaa autorahoitus. Sen korko on edullinen ja takaisinmaksuehdot joustavat kulloisenkin elämäntilanteesi mukaan.

Mitä tehdä, kun autokuume iskee?

Kun autokuume yllättää, on tehtävä useita tärkeitä päätöksiä. Mikä merkki ja malli? Mikä vuosimalli ja paljonko ajettu? Paljonko mieleinen auto maksaa? Auton valinta on usein se hauskin osa tätä prosessia. Olennaista on kuitenkin miettiä myös, hoituuko maksu käteisellä vai tuleeko autorahoitus kysymykseen? Paljonko rahoitus tulee maksamaan? Jos olet ostamassa auton rahoituksella, me voimme auttaa sinua.. Komplett Bankin Joustoluotolla on useita merkittäviä etuja perinteisiin lainoihin ja autorahoituksiin verrattuna. Joustavammat takaisinmaksuehdot tarjoavat taloudellista turvaa tulevien kilometrien ja vaihtelevien elämäntilanteiden varalle.

Joustavilla maksuehdoilla auto kerralla kuntoon

Ottaessasi tavallisen autorahoituksen autoliikkeestä, sitoudut kiinteisiin kuukausilyhennyksiin ja määräaikaan, jossa laina maksetaan takaisin. Saatat tarvita myös monen tuhannen euron käsirahan. Kun hoidat autorahoituksen Komplett Bankin Joustoluotolla, et ole sidottu kiinteisiin kuukausieriin tai tiukkaan maksuaikatauluun, vaan voit elää elämääsi tietäen, että lainasi joustaa tarvittaessa myös takaisinmaksun osalta.

Komplett Bankin Joustoluotossa voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Siten muuttuvat elämäntilanteet eivät kiristä talouttasi liikaa. Voit myös nostaa jo maksetun lainan uudestaan, jos rahantarve yllättää esimerkiksi isomman huollon yhteydessä.

Autoon tulossa iso huolto tai remontti, mikä avuksi?

Autoilun kustannukset eivät useinkaan lopu auton hankintaan. Huollot, remontit, renkaiden uusimiset ja monet muut työt ja hankinnat vaativat lisää rahaa auton omistajalta. Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa ratkaisun myös tähän. Kun olet maksanut osan lainasta takaisin ja uusi tarve yllättää, voit nostaa jo maksetun osuuden uudelleen. Tällä tavalla saat käyttöösi lisää rahaa nopeasti ja vaivattomasti, eikä sinun tarvitse ottaa kokonaan uutta lainaa rahoittaaksesi menot. 

Laita autorahoitus kuntoon jo ennen autokauppaan lähtöä – hae jopa 50 000 euron Joustoluotto nopeasti netistä

Oletko ostamassa kesäautoa vai uutta perhefarmaria? Hoida autorahoitus kuntoon helposti ja nopeasti netissä jo ennen autokaupoille lähtöä. Komplett Bankin Joustoluotto sopii kaikenlaisten autokauppojen toteuttamiseen. Voit hakea 1000 - 50 000 euroa Komplett Bankin Joustoluottoa, joten olipa kyseessä muutaman tuhannen euron väliraha tai premium-luokan auton käteiskauppa, Joustoluotto on kätevä ja edullinen ratkaisu.

Voit hakea Joustoluottoa tämän sivuston etusivulta löytyvällä hakemuksella ja sen täytettyäsi saat vastauksen lainapäätöksestä välittömästi. Voit hakea Joustoluottoa, jos olet täyttänyt 23 vuotta, olet ollut kirjoilla Suomessa vähintään viimeiset 36 kk ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Täytä hakemuksessa pyydetyt tiedot ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Et tarvitse vakuuksia, ja saat vastauksen heti. Sinulle myönnetään lainalimiitti, jonka raameissa voit vapaasti nostaa lainaa ja maksaa sitä takaisin juuri sinulle sopivaan tahtiin. Laina on nostettavissa heti, kun tulo- ja verotustiedot on tarkistettu, parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä. Onnistuneita autokauppoja!