Ole hyvä ja odota

Auton rahoitustarjous

Auton vaihdon tai hankinnan voi rahoittaa monella tavalla. Komplett Bankilla sen voi hoitaa joustavasti!

Auton rahoitustarjous Komplett Bankista

Uuden auton hankinnassa yksi tärkeimmistä kysymyksistä on auton merkin, mallin ja varusteiden valitsemisen lisäksi sopivan rahoitustarjouksen löytäminen. Auton rahoitustarjouksia on tarjolla useita erilaisia, joten valinnanvaraa riittää. Hyvän auton rahoitustarjouksen löytämisessä tärkeintä on kuitenkin valita sellainen vaihtoehto, jossa on sopivan edullinen korko ja omalle kukkarolle sopivat laina-ajat ja lainaerät. Kun valitsee rahoitustarjouksen fiksusti, niin rahaa jää muuhunkin kuin lainan maksamiseen.
 
Komplett Bankilta saat auton ostamiseen rahoitustarjouksen, joka on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Lyhennysvapaat kuukaudet antavat sinulle vapaat kädet suunnitella talouttasi juuri sinulle sopivaksi. Lisäksi tarjoamme edullisen koron (nimelliskorko aina vain 4,9  % - 19,9 %), joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Kun rahoitat auton Komplett Bankin Joustoluotolla, voit itse hallita omaa talouttasi. Joustoluottoa voit myös nostaa uudestaan, kun olet maksanut osan siitä pois. Näin voit myöhemmin rahoittaa huollot tai hankkia lisää tarvikkeita autoosi ja tehdä menopelistä entistä mukavamman!

 

Näin haet auton rahoitustarjousta Komplett Bankista

Voit hakea 1 000 - 50 000 euron vakuudetonta lainatarjousta vaikka saman tien oheisella lomakkeella, kellonajasta tai päivästä riippumatta. Ehkäpä unelmiesi auto kurvaa vastaan selailemallasi nettisivulla, ja sen hintakin on sopiva. Silloin on kätevää, kun voi hakea samalla istumalla rahoitustarjousta ja lyödä myös kaupat lukkoon. Saat vastauksen hakemukseesi heti. Sinulle määritellään lainalimiitti, jonka rajoissa voit vapaasti nostaa ja maksaa lainaa halusi mukaan. Laina maksetaan, kun olemme tarkistaneet tarvittavat dokumentit. Parhaimmillaan laina on nostettavissa jo samana päivänä kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, joten jos käyt autokaupoilla aamusta, voi auto olla sinun jo iltapäivällä!

 

Meiltä aina kilpailukykyinen auton rahoitustarjous

Jos aiot ostaa auton rahoituksella, Komplett Bankin auton rahoitustarjousta kannattaa kysyä,, koska sen edut ovat todella kilpailukykyiset. Komplett Bank myöntää Joustoluottoa auton rahoittamiseen jopa 50 000 euroa. Jos autokuume on jo kohonnut huippulukemiin, niin meiltä saat rahoituksen nopeasti, rahat ovat nimittäin tilillä jopa samana päivänä kun hakemus on lähetetty. Myös takaisinmaksuehdot ovat todella joustavat, koska lyhennysvapaita kuukausia ei ole rajoitettu.
Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut, muuten voit itse päättää missä aikataulussa haluat lyhentää lainaasi. Kun haet Joustoluottoa, myönnämme sinulle luottolimiitin, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tarvitsemasi summan ja maksaa takaisin silloin, kun sinulle sopii. Voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan mikäli limiitissäsi on edelleen varaa. Lainaa on mahdollista myös nostaa uudelleen, kun osa siitä on maksettu takaisin. 

 

Komplett Bankin Joustoluotto on loistava rahoitustarjous näistä syistä: 

- Nopea: rahat voivat olla tilillä jo samana päivänä kun hakemus on lähetetty ja liitteet toimitettu ja sopimus allekirjoitettu.
- Lyhennysvapaa: lyhennysvapaus tarkoittaa sitä, että lainan voi maksaa takaisin omassa aikataulussaan. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu, joten sinun ei tarvitse säästellä lyhennysvapaita, eikä muistella, milloin niitä olet pitänyt. Emme myöskään kysele syitä, miksi pidät lyhennysvapaita. Kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan korot ja kulut. Tarkemman hinnaston näet verkkosivuiltamme.
- Joustava: luottoa voi nostaa tarpeen mukaan lisää myönnetyn luottolimiitin rajoissa, aina kun olet maksanut vanhaa luottoa pois.
- Vakuudeton: lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mikä varmistaa lainahakemukselle nopean käsittelyajan.
 
Rahoitustarjousta voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, Suomessa viimeiset 36 kuukautta asuneet joilla on säännölliset tulot. Lisäksi hakijan luottotiedot tarkistetaan ja niiden on oltava kunnossa. Tarvitsemme myös käytössä olevan sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sähköisen lainatarjouksen nopeasti ja kommunikaatiota varten. Tutustu huolellisesti saamaasi lainatarjoukseen, joka on henkilökohtainen. Allekirjoitus tapahtuu sähköisesti ja nopeasti verkossa. Ei muuta kuin rahoitustarjousta tekemään ja autounelmia toteuttamaan!
Moottoritie on kohta taas kuuma!