Siirry suoraan sisältöön.

Auto rahoituksella yksityishenkilöltä

Komplett Bankista voit hakea rahoitusta, kun ostat auton myös yksityiseltä.

Auton rahoitus yksityiseltä ostettaessa

Auton rahoitus saattaa mietityttää silloin, kun käydään autokauppaa yksityisen myyjän kanssa. Yksityiset myyjät haluavat yleensä saada koko kauppasumman heti käteisellä, eikä osamaksu välttämättä onnistu. Auton rahoitus yksityiseltä ostettaessa onkin parasta tehdä niin, että hoitaa raha-asiat jo etukäteen kuntoon ja lähtee vasta sitten koeajamaan autoa. Jos suunnitelmissasi siis on ostaa auto rahoituksella yksityiseltä, suosittelemme hyödyntämään Komplett Bankin Joustoluottoa, sillä sen voi hakea helposti ja nopeasti netistä jo ennen autokaupoille lähtemistä.

7 vinkkiä käytetyn auton ostamiseen yksityiseltä myyjältä

Auton käyttötarkoitus: Selvitä ensin millaisen auton haluaisit ostaa. Kannattaa miettiä auton käyttötarkoitusta ja valita auton koko ja ominaisuudet sen mukaan.

Budjetti: Laske budjettisi valmiiksi jo ennen kuin alat etsiä autoa. Kannattaa miettiä kuinka suurta lainaa ja kuukausierää olet valmis maksamaan.

Auton rahoitus: Selvitä, mistä voit saada autoosi rahoituksen. Yksityiseltä ostettaessa rahoitus on hyvä olla valmiina jo ennen kuin menet katsomaan autoa, sillä autolla voi olla muitakin kiinnostuneita ostajia.

Laillinen omistaja: Yksityiseltä ostettaessa on hyvä varmistaa myös auton omistaja. Auton laillisen omistajan voit selvittää Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin rekisteristä.

Auton tarkistaminen: Tarkista auton kunto huolellisesti ennen kuin teet ostopäätöksen. Autoa kannattaa mennä katsomaan tarpeeksi valoisaan paikkaan, jossa on myös mahdollista suorittaa auton koeajo. Tutustu myös autoon tehtyihin huoltoihin ja varmista, että auto on katsastettu säännöllisesti ja että autosta on maksettu ajoneuvovero.

Omistajanvaihdos: Jos päätät ostaa auton, täytä rekisteriotteen ilmoitusosa asianmukaisesti yhdessä myyjän kanssa. Nykyään auton omistajanvaihdoksen ja luovutusilmoituksen voi tehdä myös Liikenteen turvallisuusviraston eli Trafin verkkosivuilla.

Vakuutus ja rekisteri-ilmoitus: Muista vakuuttaa auto ja tehdä siitä rekisteri-ilmoitus 7 päivän kuluessa kaupanteosta.

Hae auton rahoitus helposti netistä etukäteen

Auton rahoitus kannattaa hoitaa kuntoon jo ennen kuin lähdet katsomaan autoa. Komplett Bankin Joustoluotto on helposti netissä haettava laina, joka on hyvä valinta rahoitusvaihtoehdoksi jos olet ostamassa autoa rahoituksella. Voit täyttää luottohakemuksen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Saat vastauksen ja alustavan lainapäätöksen heti. Luottoa voit saada 1 000 - 50 000 euroa, jolla rahoitat helposti käytetyn tai halutessasi myös uuden auton.

Miksi kannattaa valita Komplett Bankin Joustoluotto?

Komplett Bankin Joustoluotossa on aina edullinen korko, joustavat maksuehdot, sekä markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Auto kannattaa rahoittaa Komplett Bankin Joustoluotolla näiden erinomaisten etujen takia:

Rahat tilille nopeasti: Komplett Bankista saat rahat nopeasti tilillesi. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä kun teet hakemuksen ja pääset tekemään autokauppoja saman tien.

Aina edullinen korko: Komplett Bankin nimelliskorko asettuu aina välille 4,9 % - 19,9 %. Lähettämällä hakemuksen saat oman lainatarjouksen, josta löydät myös sinulle määritellyn koron suuruuden.

Et tarvitse takaajia tai vakuuksia: Voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa, eikä sinun ei tarvitse pyytää lainallesi takaajia tai laittaa omaisuuttasi lainasi pantiksi. Me emme koskaan kysy sinulta takaajia tai vakuuksia.

Voit itse päättää paljonko rahaa nostat: Voit nostaa rahaa joustavasti oman lainalimiittisi puitteissa. Halutessasi voit käyttää lainaa useammassa erässä tai nostaa jo takaisin maksamaasi lainaa uudelleen. Kuukausittaiset korot ja kulut määräytyvät nostamasi lainasumman, eivät sinulle myönnetyn lainalimiitin mukaan.