Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 9,49 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Autoluotto edullisesti ja nopeasti Komplett Bankista

Auton osto mielessä, mutta rahoitus mietityttää? Komplett Bankin Joustoluotto on edullinen ja järkevä vaihtoehto auton rahoitukseen.

Joustoluotto = Edullinen autoluotto

Uuden auton ostaminen on houkutteleva ajatus. Myös vanhan auton hajotessa on yleensä välttämätöntä hankkia tilalle uusi. Auton äkillinen hajoaminen saattaa yllättää monet, minkä vuoksi talousbudjettiin harvemmin on laskettu uuden auton mentävää aukkoa. Nykyään on muutenkin yleisempää ostaa auto rahoituksella kuin esimerkiksi seteleillä puhtaana käteen. Komplett Bankin Joustoluotto on järkevä, edullinen ja nopea ratkaisu auton hankinnan  rahoittamiseen. 

Autoluotto jota voit lyhentää oman aikataulusi mukaan

Autoluotto on usein sidottu kaupantekovaiheessa sovittuun maksuaikatauluun. Jos sovittua maksuaikataulua ei noudata, saattaa joutua maksamaan ylimääräisiä korkoja. Ennalta sovituista maksuaikatauluja on yleensä hankala neuvotella joustavammiksi ja vaikka onnistuisit, saatat joutua maksamaan siitä jonkin verran ekstraa. Komplett Bankin Joustoluotto on täydellinen valinta auton rahoitukseen, koska sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään ennalta määrättyyn maksuaikatauluun.

Joustoluotto on laina jossa sinä määrität missä tahdissa laina maksetaan takaisin, eikä sinun tarvitse seurata tiukkaa maksutahtia, ellet välttämättä itse niin halua. Aina kun lyhennät lainaasi, saat itse päättää kuinka paljon lyhennät sitä kerralla. Joustavaa, eikö vain!

Autoluotto Komplett Bankilta on järkevä ratkaisu niille, jotka ymmärtävät elämän yllätyksellisyyden. Voit joutua työttömäksi, sairastua, joutua onnettomuuteen jne. Mitä tahansa voi tapahtua. Voi siis tulla aikoja, jolloin et pystyisi maksamaan kuukausittaista lainanlyhennystä. Valitessasi Komplett Bankin Joustoluoton sinun ei tarvitse. Joustoluotto joustaa ja mukautuu erilaisten elämäntilanteiden mukaan.

Voit nostaa lisää luottoa tarpeen mukaan

Usein autorahoitus pitää sisällään juuri sen summan rahaa, jolle luottohakemus on tehty. Komplett Bankin Joustoluottoa on mahdollista saada 1000 eurosta aina 50 000 euron luottolimiittiin asti. Jos nostat luottoa auton hinnan verran ja myöhemmin tulee tarve lisälainalle ja olet ehtinyt maksaa osan luotosta jo takaisin, voit nostaa lisää luottoa tilillesi luottolimiitin puitteissa milloin tahansa!

Autoluotto nopeasti Komplett Bankista

Komplett Bankista saat lainapäätöksen parhaimmassa tapauksessa jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä. Voit hakea Joustoluottoa tämän sivun oikeasta reunasta löytyvällä lomakkeella. Seuraat vain lomakkeen ohjeita ja täytät kenttiin tarvittavat tiedot. Kun olemme saaneet lainahakemuksesi, lähetämme sinulle alustavan lainatarjouksen sähköpostitse. Viesti sisältää myös tarvittaessa pyynnön dokumenteista joita tarvitsemme sinulta lainan myöntämiseksi. Voit lähettää tarvittavat dokumentit sähköpostin liitteenä tai vaihtoehtoisesti ladata ne kätevästi sivujemme kautta.

Kun olemme saaneet sinulta tarvitsemamme dokumentit, tarkistamme ne. Tämän jälkeen saat lopullisen lainatarjouksen sähköpostiisi. Lainatarjous hyväksytään pankkitunnusten avulla, minkä jälkeen voit nostaa lainaa parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Nopeaa ja kätevää! Autokuumeen yllättäessä saat autorahoituksen kuntoon käden käänteessä Komplett Bankin Joustoluoton avulla.

Miksi autoluotto Komplett Bankista?

  • Komplett Bankin Joustoluotto on luotettava, nopea ja yksi markkinoiden edullisimmista lainoista.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi Joustoluottoa.
  • Pystyt maksamaan lainaa omaan tahtiisi vaikka yllättävät menot horjuttaisivat talouttasi.
  • Voit itse päättää luottolimiitin puitteissa kuinka paljon luottoa haluat ja tarvitset.
  • Yksi markkinoiden edullisimmista nimelliskoroista, 4,9 % - 19,9 % (määritetään aina tapauskohtaisesti).
  • Joustoluotto on tehty helpottamaan ihmisten arkea ja joustamaan tarpeen mukaan haastavien elämäntilanteiden yllättäessä.

Hakemisen ehdot

Voidaksesi hakea joustoluottoa, olet vähintään 23-vuotias, olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta ja omaat säännölliset tulot. Lisäksi sinulla pitää olla toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Luottotiedoissasi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.