Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Autolainan korko

Lue miten rahoitat uuden tai käytetyn auton hankinnan kätevästi ja edullisella korolla

Autolainan korko
Autolainan korko vaihtelee lainantarjoasta riippuen, joten parhaan tarjouksen saat selville vertailemalla eri lainantarjoajia. Komplett Bankin Joustoluotto on fiksu vaihtoehto auton rahoittamiseen. Autolainassamme on aina edullinen korko, joka sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Komplett Bankissa autolainan korko lasketaan erikseen jokaiselle lainanhakijalle, joten oman lainasi koron saat selville lähettämällä meille lainahakemuksen. Lainan korko on merkitty lopulliseen lainatarjoukseen, jonka saat heti kun mahdolliset tulo- ja verodokumentit on tarkistettu. 
 
Edullisen koron lisäksi Komplett Bankin Joustoluotossa on markkinoiden pienimmät minimikuukausierät ja joustavimmat maksuehdot. Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaata lainaa, josta laskutetaan kuukausittain vain lainan korko ja kulut. Lainan lyhennysten aikataulusta ja määrästä voit päättää kokonaan itse. Voit hakea Komplett Bankin edullisen autolainan vaikka heti ja lainan hakeminen onnistuu kokonaan netin välityksellä.

Miten autolainan korko lasketaan?
Autolainan korko lasketaan lainasumman päälle, joten korko on lainantarjoajalle maksettava korvaus rahan lainaamisesta. Koron laskemisessa käytetään kahta termiä, jotka ovat autolainan nimelliskorko ja todellinen vuosikorko. Näiden kahden korkotermin ero on hyvä selvittää ennen kuin vertailee autolainojen korkoja.
 
Nimelliskorko tarkoittaa pelkästään lainan korkoa ja se eroaa todellisesta vuosikorosta niin, että todellisessa vuosikorossa ovat mukana myös kaikki muut lainan hoitoon liittyvät kulut. Tästä johtuen autolainojen korkojen vertailussa kannattaa aina käyttää mittarina ainoastaan todellista vuosikorkoa, joka antaa oikean kuvan lainan hinnasta. Lisäksi kannattaa vertailla ainoastaan saman mittaisia eli saman laina-ajan lainoja, sillä laina-aika saattaa vaikuttaa tarjottavaan korkoon. 

Autolainaa edullisella korolla ja joustavin maksuehdoin
Komplett Bankin Joustoluotto sopii erinomaisesti auton rahoittamiseen. Voit hakea jopa 50 000 euroa autolainaa edullisella korolla ja todella joustavin maksuehdoin. Komplett Bankista voit saada lainaa auton ostamiseen jopa saman päivän aikana kun teet hakemuksen. Joustoluotto on erinomainen rahoitus autoa varten, koska voit saada lainan jo ennen kuin lähdet autokaupoille. 
 
Komplett Bankin lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia, joten lainan saa nopeasti. Kun laina on jo valmiina ennen auton ostoa, voit tehdä tarjouksen käteisellä ja saada auton jopa parempaan hintaan. Voit tutustua lainaehtoihin jo valmiiksi kotona, eikä lainasta tarvitse päättää pikaisesti auton oston yhteydessä.

Joustava lainalimitti tuo neuvotteluvaraa
Komplett Bankin Joustoluotto toimii eri tavalla kuin yksikään toinen autolaina. Edullisen koron lisäksi laina on täysin lyhennysvapaata, kuukausittain laskutetaan ainoastaan lainan korot ja kulut. Tämän edun ansiosta lainan kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät. Lainan lyhennysten määrästä ja lyhennyskuukausista voit vapaasti päättää itse. 
 
Joustoluotto on myös joustava laina, jota voi nostaa ja maksaa takaisin omassa aikataulussa. Sinulle myönnetään lainalimiitti, jota ei ole pakko nostaa kerralla. Autokaupoille lähdettäessä auton lopullinen hinta ei ole välttämättä tiedossa heti, joten joustava limitti tuo lisää neuvotteluvaraa. Korkoa maksat ainoastaan nostamastasi lainasta, et lainalimiitin suuruuden mukaan.

Hae joustavaa autolainaa vaikka heti
Voit täyttää autolainahakemuksen vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkella. Täytä hakemukseen toivomasi 1000 - 50 000 euron suuruinen lainasumma sekä omat henkilötietosi. Lähetä hakemus helposti netissä ja saat vastauksen heti. Alustavan lainatarjouksen yhteydessä kysymme tarpeen mukaan vielä tulo- ja verotietoja, jotka sinun tulee toimittaa meille lopullisen lainatarjouksen tekemistä varten. Voit toimittaa dokumentit meille  suoraan verkkopalvelumme kautta joko hakemuksen yhteydessä tai sähköpostin liitteenä.
 
Kun olemme tarkistaneet lähettämäsi dokumentit, saat lopullisen lainatarjouksen. Lainatarjouksesta selviää myös sinulle myönnettävän autolainan korko. Voit hyväksyä tarjouksen vaikka saman tien omilla verkkopankkitunnuksillasi jonka jälkeen maksamme lainan ja laina on nostettavissa heti sen jälkeen. Koko tämä prosessi kestää parhaimmillaan vain alle vuorokauden.