Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 9,49 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Autolainalaskuri

Auton rahoitukseen on tarjolla useampia vaihtoehtoja, Komplett Bankilla vain yksi - joustava

Autolainan kuukausierät voivat vaihdella huomattavan paljon riippuen lainan tyypistä ja myöntäjästä, joten vertailu kannattaa. Eri luotonmyöntäjien lainakulut voivat olla myös melkoinen viidakko, johon kannattaa paneutua ja tutustua huolella ennen lainan allekirjoittamista. Tai voit päästää itsesi helpolla ja tutustua sekä lainalaskuriin, että joustaviin lainaehtoihin täällä Komplett Bankin sivustolla! 


Komplett Bankin Joustoluoton kuukausierät ovat markkinoiden pienimmät, sillä sitä ei ole pakko lyhentää joka kuukausi. Autolainalaskuri näyttää, kuinka suuri minimikuukausierä tarvitsemallasi lainasummalla on. Autolainalaskurin käyttäminen on helppoa. Liu’uta valitsinta sopivan summan kohdalle, ja laskuri näyttää minimikuukausierän kyseiselle lainamäärälle keskimääräisellä 14,3 % nimelliskorolla. Lopullinen korko (4,9 % - 19,9%) lasketaan tapauskohtaisesti, kun teet hakemuksen ja olet lähettänyt tarvittavat liitteet.

Minimikuukausierä koostuu lainaan kohdistuvista koroista ja kuluista. Koska Komplett Bankin Joustoluotossa ei ole lyhennyspakkoa, voit itse päättää, kuinka paljon ja missä tahdissa lyhennät lainaa. Halutessasi voit maksaa pelkät korot ja kulut. Saat kerrankin olla oman lainasi herra, ja päättää omista laina-asioistasi. Enää sinun ei tarvitse seurata pankin tai muun luotonmyöntäjän asettamia tiukkoja laina-aikoja ja suuria kuukausieriä. Mikäli haluat itse valitseminasi kuukausina suunnata kuukausibudjettisi muihin menoihin, maksat Joustoluotosta ainoastaan korot ja kulut. Sinä päätät!

 

Autolainalaskuri näyttää kukausierän 1000 - 50 000 euron Joustoluotolle

Koska Komplett Bankin Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50 000 euroa, se sopii monenlaisten autokauppojen rahoitusratkaisuksi. Tarvitsitpa pari tonnia välirahaan tai kokonaisen uuden auton hinnan, Komplett Bankin Joustoluotto mahdollistaa onnistuneet kaupat. Joustoluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia eikä henkilötakaajia, ja hakemuksen voi täyttää nopeasti ja helposti netissä. Henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa salatun yhteyden ansiosta, joten voit huoletta täyttää hakemuksen sivuillamme. Katso autolainalaskurilla, kuinka suuri kuukausierä tarvitsemallesi lainasummalle tulee ja täytä hakemus jo tänään, vaikka heti. Saat nopeasti vastauksen, jossa kerrotaan, millä korolla saat lainan. Vertailu ja lainan hakeminen ei voisi enää helpompaa olla! Tämän jälkeen sinulle jää tehtäväksi vain sopivan auton etsintä, mikä sekin onnistuu kätevästi internetissä!

 

Komplett Bankin Joustoluotto – fiksu autolaina

Komplett Bankin Joustoluotto on edullinen ja joustava tapa hankkia rahoitus autoon. Sillä ei ole väliä, onko auto uusi tai käytetty, Joustoluotto käy rahoitukseksi kaikkiin kohteisiin. Koska Joustoluotossa ei ole lyhennyspakkoa, voit itse päättää, missä tahdissa maksat lainan takaisin. Halutessasi voit pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin tarvitset ja maksaa vain kuukausittain erääntyvät korot ja kulut. Kun olet maksanut luoton osittain tai kokonaan takaisin, voit tarvittaessa nostaa sitä uudelleen. Näin voit rahoittaa myös tulevat kustannukset samalla Joustoluotolla, tai ostaa lisäherkkuja uuteen menopeliisi ja tehdä unelmastasi vieläkin täydellisemmän. Kun Joustoluottoa maksaa takaisin, on lainaa jälleen käytössä uusiin kohteisiin ja unelmiin – miten mainio turva kaiken varalle!

 

Ketä varten autolainalaskuri on?

Komplett Bankin autolainalaskuri on tarkoitettu kaikille 23 vuotta täyttäneille, vähintään 36 kuukautta Suomessa asuneille henkilöille, joilla on säännölliset vuositulot. Kun teet Joustoluottohakemuksen, tarkistamme lisäksi myös, että luottotietosi ovat kunnossa. Hakemusta varten tarvitset voimassa olevan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää sinulle nopeasti ja vaivattomasti lainatarjouksen, ja jonka voit lukea juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii – ajasta tai paikasta riippumatta.
 
Kun olet löytänyt sinulle sopivan lainasumman ja kuukausierän autolainalaskurilla, täytä helppo ja nopea nettihakemus näppärästi samassa paikassa. Uuden ajopelin hankinta ei ole koskaan ollut yhtä helppoa, sillä nyt onnistuneet autokaupat odottavat ainoastaan parin klikkauksen päässä!