Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Autolaina pankista

Miten voit saada autolainaa pankista ja miten se toimii

Autolaina pankista vai autokaupasta?

Auton ostaminen on heti oman asunnon jälkeen voi olla yksi kalleimmista investoinneista, joka vaikuttaa talouteen merkittävästi. Niin autoa, kuin lainaakin hankittaessa kannattaa tutkia markkinoita kaikella huolellisuudella, jotta pääsee haluttuun lopputulokseen. Harvalla on autoon tarvittavaa summaa valmiina, joten sitä varten haetaan yleensä autolaina pankista tai rahoitus autokaupasta. Autolainan maksuerät lasketaan muiden kulujen lisäksi mukaan samaan kuukausibudjettiin, joten sopivan lainan löytäminen vaikuttaa paljon muuhun elämiseen.

Pankkien ja autokauppojen tarjoamien autolainojen ja -rahoitusten vertaileminen on helpoin tapa valita sopivin autolaina. Erityisen tärkeää on tarkastella eri suuruisten autolainojen kokonaiskustannuksia, maksuaikaa ja kuukausierien määriä sekä laskea kuinka ne sopivat omaan budjettiin. Nopea, suuntaa antava vertailukohde ovat eri lainantarjoajien ilmoittamat todelliset vuosikorot, joista näkee lainan kokonaiskustannuksen prosenttina. Mitä isompi prosenttiluku, sitä kalliimpi laina. Todellinen vuosikorko kattaa käytännössä lainan koron, kulut ja kustannukset. Komplett Bankista saat aina kilpailukykyisen ja joustavan autolainan, jossa on edullinen korko, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Et ole sidottu tiukkaan laina-aikaan, eikä sinun tarvitse maksaa suuria kuukausieriä niin halutessasi, vaan voit lyhentää lainaa omaan tahtiiin.

Miksi kannattaa ottaa autolaina pankista?

Yksi merkittävä pankista otetun autolainan etu on se, että voit ostaa auton käteisellä. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet neuvotella myös auton kauppahinnasta. Komplett Bankin autolainassa on lisäksi monia muita todella hyviä etuja. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia, joten saat lainan nopeasti. Komplett Bankin autolaina joustaa myös lainan määrässä ja takaisin maksettaessa. Autolainassa on joustava luottolimiitti, jonka ansiosta voit nostaa lisää lainaa myöhemmin esimerkiksi auton huoltoon. 

Komplett Bankin autolainan parhaat edut ovat:

  • Saat lainatarjouksen sähköisesti, joten voit tutustua siihen juuri silloin kuin sinulle sopii.
  • Saat lainarahat nopeasti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
  • Laina antaa joustoa oman talouden suunnitteluun.
  • Voit itse päättää lainalimiitin puitteissa paljonko lainaa tarvitset.

Paljonko kuluja autolainassa on?

 Komplett Bankin autolaina on kuluton silloin kuin sitä ei oteta käyttöön. Komplett Bank myöntää hakijan käyttöön joustavan lainalimiitin. Veloitamme lainalimiitin avaamisesta perustamiskulut, jotka suhteutetaan myönnettävän autolainan enimmäismäärään. Käyttöön otetusta lainasta veloitetaan korot ja kuukausittaisesta laskutuksesta aiheutuvat laskutuskulut. Tarkemman hinnaston löydät verkkosivuiltamme, tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Muistathan, että jokainen lainatarjous on henkilökohtainen.

Kuka voi hakea Komplett Bankin autolainaa?

Autolainaa voivat hakea kaikki vähintään 23-vuotiaat, Suomessa viimeiset 36 kuukautta asuneet ja joilla on säännölliset tulot. Lisäksi hakijan luottotietojen on oltava puhtaat maksuhäiriömerkinnöistä. Tarvitsemme myös toimivan sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sähköisen lainatarjouksen sinulle mahdollisimman nopeasti. Tutustu ensin huolellisesti saamaasi lainatarjoukseen, sen jälkeen voit allekirjoittaa tarjouksen vaikka heti sähköisesti verkossa. Lainatarjouksen allekirjoitettuasi voitkin suunnata katseesi autokaupoille ja napata huippuyksilön heti, kun saat sen kiikariisi!