Ole hyvä ja odota

Autolaina ilman vakuuksia

Autolainaan ei enää tarvita vakuuksia - Komplett Bankin autolaina on aina joustava

Komplett Bankin Joustoluotto on autolaina, jonka lyhennystahdin sanelet sinä.

Autolaina ilman vakuuksia ja joustavin maksuehdoin Komplett Bankista

Oletko ostamassa tai vaihtamassa autoa, vai sanoiko vanha auto jo poks? Ota autolaina ilman vakuuksia tai henkilötakaajia Komplett Bankista! Olipa kyseessä muutaman tuhannen euron käsiraha tai koko uuden auton hinta, Komplett Bankin Joustoluotto on yksinkertainen, edullinen ja joustava tapa pistää auton rahoitus kuntoon. Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron autolaina ilman vakuuksia tai takaajia, joka tarjoaa edullisen koron, joustavat maksuehdot ja markkinoiden pienimmät kuukausierät. 

Komplett Bankin Joustoluotto on autolaina, jonka lyhennystahdin sanelet sinä. Ei enää tiukkoja laina-aikoja ja niiden sanelemia valtaisia kuukausieriä. Mikäli elämäntilanteesi on suotuisa, voit lyhentää lainan nopeassa aikataulussa, ja mikäli satut kohtaamaan elämän yllättäviä karikoita, voit hidastaa tahtia ja maksaa lainaasi takaisin verkkaisemmin. Tästä lainasta sinä itse päätät!

Autolaina, jonka voit maksaa takaisin, kun sinulle sopii

Kun rahoitat autokaupat Komplett Bankin Joustoluotolla, nautit useista etuuksista verrattuna autokauppojen tarjoamiin rahoitusvaihtoehtoihin ja muihin markkinoilla oleviin autolainoihin ja käyttöluottohin. Ottaessasi autolainan ilman vakuuksia tai takaajia Komplett Bankista, et sitoudu mihinkään tiettyyn laina-aikaan tai kiinteisiin kuukausilyhennyksiin. Yllättävät elämäntilanteet tai hetkellinen taloudellinen ahdinko eivät aja sinua vararikkoon, kun käytössäsi on Joustoluotto.
 
Komplett Bankin Joustoluotto on lyhennysvapaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei ole pakko lyhentää sitä joka kuukausi. Riittää, että maksat nostamallesi lainasummalle erääntyvät kulut ja korot, jotka laskutetaan kuukausittain. Voit vapaasti päättää, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Lyhennysvapaita kuukausia on rajoittamaton määrä. Emme kysele, miksi päätät käyttää lyhennysvapaan kuukauden, sillä se on sinun oma asiasi ja me emme siihen puutu. Pääasia on, että hoidat kuukausittaiset kulut ja korot ajallaan.
 
Kun autorahoitus on kunnossa jo ennen autokauppaan menoa, sinulla on käteisostajana paremmat asemat hintaneuvotteluissa. Monesti voit tingata kaupan päälle esimerkiksi lisävarusteita, sillä sinulla on kauppasumma taskussasi eli toisin sanoen valtikka kädessäsii!

Autolaina ilman vakuuksia, joka turvaa myös tulevan rahantarpeen

Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa joustoa talouteen myös sen jälkeen, kun olet maksanut sen osittain tai kokonaan takaisin. Jos rahantarve yllättää vaikkapa ison huollon tai renkaiden uusimisen muodossa, voit tarvittaessa nostaa jo takaisin maksamasi osan lainasta uudelleen. Näin sinulla on aina rahaa käytössäsi tarvittaessa. Voit sinulle myönnetyn lainalimiitin puitteissa maksaa ja nostaa lainaa haluamallasi tavalla.

1000 - 50 000 euron autolaina ilman vakuuksia helposti netistä

Autolainaa hakeaksesi sinun ei tarvitse rynnätä pankkiin jonottamaan kesken ruokatunnin, tai täyttää monimutkaisia kaavakkeita ja raahata kaiken lisäksi mukanasi valtavaa paperinippua.
Komplett Bankin Joustoluottoa haetaan netissä, ja hakeminen on erittäin helppoa, turvallista ja nopeaa. Samalla voit kaikessa rauhassa tutkia ehtojamme, lukea tarkempaa hinnastoa, ja kysyä tarvittaessa neuvoa asiakaspalvelusta. Täytä oheinen hakemus vaikka saman tien, riippumatta kellonajasta tai päivästä. Saat vastauksen nopeasti ja pääset autokaupoille parhaassa tapauksessa jo seuraavana päivänä. Tämän helpommaksi autolainan hakeminen ja nostaminen ei tule!

Kuka voi hakea autolainaa ilman vakuuksia Komplett Bankista?

Komplett Bankin Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet, vähintään 36 kuukautta Suomessa kirjoilla olleet yksityishenkilöt, joilla on säännölliset tulot. Hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, ja hänellä täytyy olla myös toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lähetämme henkilökohtaisesta lainatarjouksesta tiedon sähköpostiin, joten huolehdithan sen toimivuudesta. Näin voit myös lukea tarjouksen läpi silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii. Myös allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti. Nopeaa ja näppärää, eikö?