Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Ajoneuvorahoitus

Komplett Bankin ajoneuvorahoituksella uusi menopeli joustavasti

Joustava ajoneuvorahoitus Komplett Bankista

Ajoneuvorahoitus sopii auton, moottoripyörän, matkailuauton tai vaikkapa moottorikelkan rahoittamiseen. Se on erityisesti ajoneuvon hankintaan tarkoitettu rahoitus, jota haetaan yleensä suoraan liikkeestä auton tai muun kulkuneuvon ostamisen yhteydessä. Ajoneuvorahoituksen vakuutena toimii usein hankittu ajoneuvo ja rahoitukselle määritellään korko, laina-aika sekä kuukausittaiset maksuerät.

Ajoneuvon voi kuitenkin rahoittaa myös toisella tavalla. Komplett Bankin Joustoluotto on vakuudeton luotto, joka sopii erinomaisesti ajoneuvon rahoittamiseen. Joustoluotto tarjoaa monia hienoja etuja, joita tavallisessa ajoneuvorahoituksessa ei välttämättä ole. Komplett Bankin Joustoluottoa voit hakea jopa 50 000 euroa. Luoton takaisinmaksusta päätät sinä ja lisäksi siinä on aina edullinen korko.

Miksi kannattaa valita ajoneuvorahoitukseksi Komplett Bankin Joustoluotto?

Komplett Bankin Joustoluotto sopii ajoneuvon rahoittamiseen erinomaisesti, koska voit saada rahat tilillesi jo ennen kuin lähdet liikkeeseen edes katselemaan vaihtoehtoja. Voit hakea Komplett Bankin Joustoluottoa ajoneuvon rahoittamiseen vaikka saman tien tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Liikkeessä on paljon mukavampi katsella sopivia automalleja, kun sinulla on taskussasi jo valmiina rahoitus autoon. Sen lisäksi hinnassa on usein enemmän neuvotteluvaraa, kun voit ostaa ajoneuvon vaikka heti käteisellä. Rahoituksen ehtoihin on myös paljon mukavampi tutustua kotisohvalla kaikessa rauhassa, koska silloin voit olla varma, että tiedät millaiset ehdot rahoitussopimuksessasi on. Komplett Bankissa voit hoitaa raha-asiat valmiiksi kuntoon, eikä rahoituksesta tarvitse päättää hätäisesti auton ostamisen yhteydessä. 

Komplett Bankin Joustoluoton edut

Komplett Bankin Joustoluotossa on monia muitakin etuja sen lisäksi, että voit saada ajoneuvorahoituksen jo ennen kuin edes astut sisään liikkeeseen. Komplett Bankin luottohakemukseen saat vastauksen heti ja voit tutustua saamaasi tarjoukseen rauhassa. Luotto on myös nopea saada, koska rahat ovat tililläsi parhaimmillaan samana päivänä kun lähetät hakemuksen. Rahat ovat nostettavissa heti kun tarvittavat tulo- ja verotiedot on tarkistettu.

Komplett Bankin Joustoluottolla sinun ei tarvitse sitoutua tiukkoihin kuukausieriin, vaan voit maksaa luottoa takaisin juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Laskutamme sinulta kuukausittain vai luoton korot ja kulut, joten voit itse päättää kuinka paljon haluat lyhentää luottoasi. Voit maksaa kuukausittain lyhennystä juuri sen verran kuin sinulle sopii.

Useimmat ajoneuvorahoitukset ovat sellaisia, että saat rahoitusta tietyn verran, ja sen jälkeen maksat sitä takaisin säännöllisessä aikataulussa. Komplett Bankin Joustoluotto toimii toisella tavalla. Voit pitää sitä rahastona, jota on mahdollista maksaa takaisin ja nostaa lisää tarpeen mukaan myönnetyn luottolimiitin rajoissa. Voit siis nostaa uudelleen käyttöösi luottoa, jonka olet jo ehtinyt maksaa takaisin. Tämä ominaisuus on ajoneuvon hankinnassa erityisen kätevä, koska rahaa jää myös esimerkiksi ajoneuvon huoltoihin tai vaikka polttoaineen hankintaan.

5 hyvää syytä rahoittaa ajoneuvo Joustoluotolla

Valitse Komplett Bankin Joustoluotto ajoneuvosi rahoittamiseen, niin saat samalla käyttöösi kaikki nämä edut:

  1. Saat rahat nopeasti tilillesi. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu eli jopa samana päivänä kun teet hakemuksen.
  2. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia luottoa varten, joten sinun ei tarvitse pyytää ketään takaamaan luottoasi tai laittaa ostamaasi ajoneuvoa luoton pantiksi.
  3. Voit maksaa luottoa takaisin joustavasti omassa aikataulussasi.
  4. Luoton korko on aina edullinen ja se sijoittuu välille 4,9 % - 19,9 %. Hae luottoa vaikka heti tältä sivulta löytyvällä lomakkeella, niin saat oman tarjouksen, jossa on sinulle myönnettävän koron määrä.
  5. Voit itse päättää oman limiittisi puitteissa, paljonko luottoa nostat. Ajoneuvon tarkkaa hintaa ei välttämättä tiedä etukäteen, joten voit nostaa luottoa juuri sen verran kuin tarvitset.