Siirry suoraan sisältöön.
Ole hyvä ja odota

Autolaina

Vuotaako putket tai onko kenties moottori-remppa pian edessä?

Oletko miettinyt auton vaihtoa? Komplett Bank tarjoaa käytännöllista ratkaisua perinteisen autolainan sijaan. Komplett Bankin Joustoluotto on 1000 - 50 000 euron laina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia, ja joka on hyvin edullinen ja kilpailukykyinen tämänhetkisillä kulutusluotto- ja lainamarkkinoilla.

Joustoluotto on usein fiksumpi ratkaisu kuin autokauppojen tarjoama autorahoitus. Joustoluoton erottaa muista tarjolla olevista rahoitusratkaisuista sen joustavuus. Annamme asiakkaan itse päättää Joustoluoton takaisinmaksusta eli kertalyhennysten suuruudesta ja lyhennystahdista.

On hyvä varautua myös mahdollisiin huoltoihin ja korjauksiin hyvissä ajoin. Joustoluoton parhaita puolia onkin mahdollisuus nostaa lisää lainaa sinulle myönnetyn lainasumman puitteissa. Tämä tarkoittaa, että jos olet maksanut osan lainasta takaisin, voit myöhemmin halutessasi nostaa maksetun osan uudestaan lainan alkuperäisen määrän täyttymiseen saakka.

Komplett Bankin Joustoluotto on kätevä autolaina, joka tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä paketissa, yksinkertaisesti, edullisesti ja ennen kaikkea joustavasti.