Ole hyvä ja odota
Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 3 € - 8 €).

Miten Komplett Bankin Joustoluotto toimii?

Joustoluottoa jopa 50 000 € ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa!


Luottoa tarpeesi mukaan

  • Alustava päätös heti hakemuksen täytettyäsi
  • Luotto maksetaan ulos, kun hakemus on käsitelty ja sopimus on allekirjoitettu verkkopankkitunnuksilla  
Komplett Bankin Joustoluotto tarjoaa lainaa jopa 50 000€ ilman vakuuksia. Luottoraja määräytyy pankin tekemän kokonaisarvion mukaan.   
 

Luottoa joustavasti

  • Nostamasi luoton voit käyttää miten haluat
  • Maksa vain vähimmäissumma joka kuukausi
Joustoluottossa saat itse päättää luoton lyhennystahdista. Sinun tulee maksaa vain laskulla näkyvä kuukausittainen vähimmäissumma. Suosittelemme sinua seuraamaan vapaavalintaista takaisinmaksuaikataulua, jonka avulla maksat luottosi pois haluamassasi ajassa. 
 

Jälleenrahoita muut lainasi 

  • Keskitä lainasi yhden kuukausimaksun alle
  • Kilpailukykyinen korkoprosentti muihin luottoihin ja pienlainoihin verrattuna
Mikäli sinulla on olemassaolevia luottokortteja tai pienlainoja, voi niiden jälleenrahoittaminen Komplett Bankin Joustoluotolla olla sinulle edullisempaa ja käytännöllisempää.
 
Vakuudettomat lainat tarjoavat usein alhaisemman korkoprosentin kuin luottokortit ja pienlainat. Tämän lisäksi useiden maksujen hoito vaikeuttaa talouden hallintaa ja aiheuttaa lisäkuluja, joilta voit välttyä jälleenrahoittamalla lainasi Komplett Bankin Joustoluoton kautta. Komplett Bank tarjoaa joustavan luoton kilpailukykyisellä korolla ja ilman piilokuluja. 
 

Tarjoamme ainutlaatuisen vakuutuspaketin

Lainavakuutus Lainavakuutus
 

Ottamalla lainan maksuturvan vakuutat sinut ja perheesi, mikäli jotakin odottamatonta sattuu tapahtumaan. Lue lisää maksuturvavakuutuksesta.

 

 
 
Hinnasto ja ehdot

Täältä löydät Komplett Bankin tuotteiden ja – palveluiden hintatiedot.

Hinnasto ja ehdot
 
Lainaesimerkki*: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk.
*Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.