Joustava laina ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa: 1 000 - 50 000 € | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Kuukausittainen vähimmäissumma (esim. kun nim. korko on 12,6 %, sis. tilinhoitopalkkion 5 €).

Miten Komplett Bankin Joustoluotto toimii?

Joustoluottoa jopa 50 000 € ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa!

Komplett Bankin Joustoluotto on aidosti joustava luotto, jota voit hakea ilman vakuuksia. Joustoluottomme eroaa markkinoilla tällä hetkellä tarjolla olevista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lyhennyspakkoa.

Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa joka kuukausi, vaan voit päättää takaisinmaksuaikataulusta itse. Laskutamme kuukausittain vain kertyneet korot ja kulut. Korkoa maksat vain nostamastasi luottomäärästä. Voit halutessasi maksaa myös enemmän kuin laskun vähimmäissaldon, jolloin ylimenevä osuus lyhentää luoton pääomaa. Voit milloin tahansa nostaa ja maksaa Joustoluottoa sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme. Käsiteltyämme lähettämäsi hakemuksen saat päätöksen viipymättä sähköpostiisi. Tarjouksen nimelliskorko määräytyy taloudellisen tilanteesi, maksukykysi, lainan määrän ja sisäisen riskienhallintaprosessimme perusteella.

Lainaesimerkki*: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 14,90 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 95 €, yht. 13 958 €. *Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.

Hintatietomme ja ehdot ovat aina esillä, jotta tiedät mistä maksat. Tutustu Komplett Bankin hintoihin täällä.

Hae lainaa

Summa pyöristettynä
Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi