Asiakaspalvelu | Komplett Bank
Ole hyvä ja odota

Löydä vastaus kysymyksiisi täältä!

Joustoluotto

Kuka voi hakea Joustoluottoa?

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotossa?

Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Lyhennyspakkoa ei ole ja lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Riittää, että maksat kuukausittain vähimmäissumman, eli erääntyneet korot ja kulut.

Kuinka voin käyttää Joustoluottoa?

Joustoluotto on aina käytössäsi annetun luottorajan puitteissa. Voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Maksat korkoa vain käytössäsi olevasta luotosta. Luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa eikä lyhennyspakkoa. Riittää, että maksat kuukaudessa vähimmäissumman, joka koostuu edelliskuukauden koroista ja kuluista. Voit päättää itse, milloin maksat lainan takaisin.Hakemusprosessi

Miten voin allekirjoittaa sopimuksen?

Voit allekirjoittaa lainasopimuksesi heti Joustoluotto-hakemuksen lähettämisen jälkeen, tai sähköpostiisi saamasi linkin kautta. Voit allekirjoittaa sopimuksen oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

Hakemukseni tila

Saat meiltä sähköpostiviestitse päätöksen, kun hakemuksesi on käsitelty. Ennen  kuin hakemuksesi on käsitelty, emme valitettavasti pysty antamaan lisätietoja hakemuksesi sen hetkisestä tilasta.

 

Hakemuksen liitteet

Olemme sinuun yhteydessä, mikäli lähettämissäsi liitteissä on puutteita, ne ovat vanhat tai jokin liite puuttuu. Kun saat sähköpostiisi viestin puuttuvasta liitteestä, voit toimittaa meille uuden kuvan/skannauksen kyseisestä liitteestä. Huom. ethän lähetä jo lähettämääsi liitettä uudelleen.

Emme tarkista lähetettyjen liitteiden sisältöä ennen kuin hakemuksen käsittely on aloitettu.

Kiinnitäthän huomiota liitteitä lähettäessä niiden laatuun. Liitteen tulee näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen on oltava tarkka.

Huomioithan, että sähköpostin liitteenä lähetettyjen liitteiden siirtymisessä hakemukseen menee pidempi aika kuin hakemuksella, tai sähköpostin linkin kautta liitettyjen liitteiden siirtymisessä.

Kuinka paljon Joustoluottoa on mahdollista hakea?

Tarjoamme Joustoluottoa 1000 - 50 000 euroa. Luoton nimelliskorko on 4,9 % - 19,9 %.

Kuinka korko määräytyy?

Lopullinen lainatarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta. 

Virhe hakemuksessa, miten toimin?

Mikäli huomaat täyttämässäsi hakemuksessa virheen, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse numeroon 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Jälleenrahoitus

Miten jälleenrahoitus toimii?

Luottohakemusta täyttäessäsi voit halutessasi hakea jälleenrahoitusta nykyisten luottojesi yhdistämistä varten. Yhdistämällä muita luottojasi sinulla on mahdollisuus pienentää kuukausittaisia menojasi ja jättää enemmän rahaa muuhun käyttöön. 

Ennen luottopäätöstä tulemme pyytämään sinulta sähköpostitse tiedot jälleenrahoitettavista luotoistasi. Mikäli saat myönteisen luottopäätöksen jälleenrahoitusta varten, maksamme jälleenrahoitettavat luotot puolestasi ja mahdollinen loppuosuus luotosta maksetaan tilillesi.

Lainaturvavakuutus

Mistä löydän Lainaturvavakuutuksen ehdot?

Ehdot löydät täältä. Mikäli päätät ottaa Lainaturvavakuutuksen Joustoluottoosi, tulet saamaan vakuutussopimuksen sähköpostiisi.

Mikä on Lainaturvavakuutus?

Oletko miettinyt taloudellisia seuraamuksia, mikäli sairastut pidemmäksi aikaa tai menetät työsi?

Me emme voi estää odottamattomien asioiden tapahtumista, mutta jos jotain odottamatonta tapahtuu sinulle, voi Lainaturvavakuutus parantaa taloudellista tilannettasi.

 

Tarjoamme yhteistyössä BNP Paribas Cardif:n kanssa Lainaturvavakuutusta, joka on turva sinulle ja perheellesi, mikäli sairastut, jäät työttömäksi tai menehdyt.

Vakuutus auttaa maksamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen. Kuukausikorvaus on joko vähimmäismääräsi tai 2 prosenttia jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi.

Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka. 

Kuinka voin hakea Lainaturvavakuutusta?

Voit hakea Lainaturvavakuutusta samalla hakemuksella kuin haet Joustoluottoa. Mikäli haluat vakuutuksen jo olemassa olevaan lainaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Mitä Lainaturvavakuutus maksaa?

Vakuutuksen kuukausimaksu on 0,3 % kuun lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta.

Mitä vakuutus korvaa?

Vakuutus korvaa joko vähimmäismääräsi, tai 2 % jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi, aina ensimmäiseen vuoteen saakka. Itsestä riippumattomasta syystä tai sairaslomalla. Maksettava korvaus pitää sisällään, että pakolliset maksut sekä kulut maksetaan.

 

Kuolemantapauksessa vakuutus maksaa kertakorvauksen, joka kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka. 

Vakuutuksen ehdot löydät täältä.

Kuinka haen korvausta?

Vahinkoilmoituksen löydät täältä:
Korvaushakemus - Työttömyys
Korvaushakemus - Työkyvyttömyys

Korvaushakemus - Kuolemantapaus

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä BNP PARIBAS CARDIF:n asiakaspalveluun
numerossa 09 25137541.

Täytä lomake ja lähetä se seuraavan osoitteeseen:
BNP PARIBAS CARDIF 
RANTATIE BUSINESS PARK
HERMANNIN RANTATIE 8 
00580 HELSINKI

Mitä Lainaturvavakuutukselle tapahtuu jos laina siirtyy perintään?

Mikäli lainasi siirtyy perintään, vakuutuksesi voimassaolo päättyy välittömästi.

Laskutus

Milloin on eräpäivä ja voinko muuttaa sitä?

Eräpäivä on joka kuun 20. päivä.

Eräpäivä on kaikille asiakkaillemme sama ja sitä ei ole mahdollista muuttaa. Eräpäivän jälkeen maksetuista suorituksista perimme viivästyskorkoa.

En ole saanut laskua, miten toimin?

Pyydämme tarkistamaan onko laskusi saapunut sinulle sähköpostitse. Sähköpostin suodatinasetukset saattavat joskus ohjata laskun suoraan roskapostikansioon tai poistaa viestin kokonaan. Tällöin sähköpostin suodatinasetuksia kannattaa muuttaa niin, että lasku tulee näkyviin Saapuneet –kansioosi.

Mikäli et kuitenkaan löydä laskua sähköpostistasi tämänkään jälkeen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tästä tai puhelimitse numeroon 09 4242288.

Olen saanut laskun, kuinka paljon minun kuuluu maksaa?

Sinun tulee maksaa vähintään laskussa näkyvä “maksettava vähimmäissumma”. Joustoluotossa vähimmäissumman määrä on edellisen kuukauden aikana kertyneet korot ja kulut.

Mikäli haluat, voit myös maksaa enemmän kuin vähimmäissumman. Tämä vähimmäissumman ylittävä osuus menee lainasaldon lyhentämiseen. Voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa haluamallasi tavalla sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voinko maksaa Joustoluoton pois kokonaan kun haluan?

Kyllä, voit halutessasi maksaa Joustoluoton kokonaan kerralla. Viitenumerosi on aina sama, joten voit maksaa Joustoluottosi pois kun itse haluat. Olethan kuitenkin yhteydessä asiakaspalveluumme ennen maksua, jotta voimme antaa sinulle ajantasaisen saldon ja saat näin maksettua Joustoluottosi kokonaisuudessaan pois.

Voinko saada maksuvapaan kuukauden?

Komplett Bankin Joustoluotossa et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Sinulta laskutetaan vain korot ja kulut, jotka tulee kuitenkin maksaa joka kuukausi.

Omat Sivut

Kuinka voin kirjautua Omille Sivuille?

Voit kirjautua Omille Sivuille henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai käyttämällä Mobiilivarmennetta. Sisäänkirjautumislinkin löydät sivuston oikeasta yläkulmasta.

Mitä voin tehdä Omilla Sivuilla?

Omilla Sivuilla voit
  • tarkistaa sinulle myönnetyn luottorajan, käytetyn saldon sekä käytettävissä olevan luottorajan
  • tehdä tilisiirtoja, maksaa maksuja ja nostaa myönnettyä luottoa omalle tilillesi
  • tarkistaa tilitapahtumat
  • nähdä saapuneet laskut

Ongelmia sisäänkirjautumisessa?

Mikäli sinulla on ongelmia Omille Sivuille kirjautumisessa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme täältä.

Yleistä

Joustoluoton irtisanominen

Mikäli haluat irtisanoa ja päättää Joustoluottosopimuksesi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme kirjallisesti, joko sähköpostitse tästä tai postitse osoitteessa Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Miten muutan yhteystietojani tai antamaani tilinumeroa?

Mikäli haluat muuttaa Joustoluotto-hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitetta ja/tai tilinumeroa, täytä seuraava lomake ja lähetä se meille, sekä kopio voimassaolevasta henkilötodistuksesta, kuten henkilökortista, passista tai ajokortista meille postitse osoitteeseen: Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki.

Haluatko antaa palautetta?

Meille Komplett Bankissa on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Mikäli et löytänyt vastauksia kysymyksiisi sivuiltamme, tai haluat antaa meille risuja tai ruusuja, pyydämme lähettämään meille palautetta täältä.

Peruutusoikeus

Luottoasiakkaalla on oikeus perua luottosopimus ilmoittamalla siitä luotonantajalle 14 kalenteripäivän kuluessa luottosopimuksen tekemisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jona luottoasiakas on saanut luottosopimuksen kirjallisesti tai sähköisesti.
Jos ilmoitus tehdään kirjallisesti, määräaikaa katsotaan noudatetun, jos ilmoitus on lähetetty ennen määräajan päättymistä. Ilmoitus voidaan antaa kirjeitse osoitteeseen Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki, sähköpostitse luotonantajan asiakaspalveluun täältä tai puhelimitse numeroon 09 42452288.

Asiakaspalvelu

Yhteystiedot

Puhelinnumero:
09 42452288

Yhteydenottolomake

Osoite:
Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

 

Aukioloajat

Palvelemme arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 09.00 - 16.00

Poikkeukselliset aukioloajat:

Uudenvuoden aatto kello 09.00 - 13.00

Kiirastorstai kello 09.00 - 13.00

Jouluaaton aatto kello 09.00 - 13.00

Pyhäpäivät, jolloin olemme suljettuna:

Uudenvuodenpäivä

Loppiainen

Pitkäperjantai

Toinen pääsiäispäivä

Vappupäivä

Helatorstai

Juhannusaatto

Itsenäisyyspäivä

Jouluaatto

Joulupäivä

Tapaninpäivä

Turvallisuus

Komplett Bank ei koskaan pyydä asiakkaiden pankkitunnuksia, luottokorttitietoja tai muita arkaluonteisia/henkilökohtaisia tietoja sähköpostilla tai puhelimitse.

Emme myöskään pyydä sinua vaihtamaan salasanaasi sähköpostin välityksellä, tai lähetä sinulle linkkiä salasanan vaihtoon. Nämä ovat huijausviestejä.

Mikäli saat viestin, jossa sinulta pyydetään pankkitunnuksia tai maksukortin numeroja, suosittelemme sinua poistamaan viestin. Älä avaa viestissä olevia linkkejä.
Jos epäilet antaneesi edellä mainittuja tietoja, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 42452288.

Hae lainaa

Merkitse luetuksi
Annan toimeksiannon Komplett Bank ASA:lle kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja voimassa olevista luotoistani ja muista sitoumuksistani sisältäen tiedot, jotka olen antanut näille luotonantajille (kuten tiedot tuloistani) käytettäväksi luottohakemuksen käsittelyä varten. Annan suostumukseni sille, että luotonantajat luovuttavat näitä minua koskevia tietoja toisille luotonantajille. Näitä tietoja Komplett Bank ASA kysyy Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän teknisen kyselyjärjestelmän avulla järjestelmään osallistuvilta yhtiöiltä. Lisätietoja löydät täältä
Merkitse luetuksi
Merkitse luetuksi